Várjátok ennek a visszataszító, kibírhatatlan hőséggel járó, gusztustalan évszaknak a végét?
Egyáltalán nem. Ez az én időszakom végre. Heti 2x úszok a szabadban, klórmentes vízben, 50 méterenkénti falak nélkül, egymás picsájába érő emberek nélkül. Csak én és a tükörsima víz. 😍😍 meg azok a naplementék 😍😍
Megéri azt a néhány kompromisszumot.
Bár nem tudom mennyire releváns, nekem így „balatoni” fiúként könnyű dolgom van, ebbe nőttem bele, a strand az otthonom.
Én elég jól bírtam
Ha jól emlékszem 2-3 éve sokkal rosszabb volt
Én is arra emlékszem hogy 2020 2021 volt a legrosszabb
Tavaly idén nem volt annyira rossz, az a 2-3 hét volt rossz de az sem a legdurvább
Onnan tudom hogy nem tudok aludni és kellene ejjel is a ventilator
Nem várom. Nyáron a Balatonnál vagyunk. Van medencénk is de inkább a Balatonban vagyok.
Volt már ennél melegebb is nyáron pár éve.
Én szinte az egész évvel meg vagyok elégedve és most hétvégi balatoni kiruccanást várok. :3 Én az enyhe telek mellett pontosan jól születtem ide, mert strandolni és túrázni is szeretek. Bár a 3 hetes hőség tényleg sok volt egy huzamban itt a Kárpát-medencében és csak ezt az egyet írom alá. De csúnyán mondva ez kicsit odapörkölt azoknak, akik már az elején 30 foktól elkezdtek sápítozni és kamuzni. Mármint olyan kamuk szálltak a Face-en, hogy "mi időnkben 25 fok volt". Na ez nem igaz és 78 éves demens mamám nem hord ilyet össze! Én mindent meg tudnék érteni, de nekem meg ez volt már rögtön sok másoktól. Aki ennyire nem bírja és tisztában van az adottságaival, próbáljon meg elköltözni.
35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!