Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hasznosnak tartjátok az AI-t?

Hasznosnak tartjátok az AI-t?

Figyelt kérdés

jan. 18. 13:43
1 2 3
 21/28 anonim válasza:

#13 "Kétségeim vannak a professzor hozzáértését illetően, ha a példában a diákok tanulásra szánt idejét veti össze az AI válaszgenerálásra szánt idejét. Ez két teljesen különböző dolog."

A fenti idézetet úgy értettem, hogy a diák végigszenvedte a 2 órás vizsgát... A tanulást nem faktorálták bele egyik oldalt se. Nyilván a diákok esetén nem is lehet megmondani, hogy mennyi időt szántak erre...

A megfogalmazás félreérthető volt. Elnézést.

jan. 18. 17:37
 22/28 anonim ***** válasza:
87%
Igen. Kár hogy nem 100 évvel később születtem ahol már mindent emberszerű robotok csinálnak. Ott már emberszerű Al ok lesznek és sokkal okosabbak. Az lesz a jó világ. Ez itt egy szr. Bemegyek egy étterembe és robot lenne meg mindenhol istenem ezt akarom.
jan. 18. 19:14
 23/28 anonim ***** válasza:
45%
22# Szívemből szóltál! KEDVES robotokkal!
jan. 18. 19:55
 24/28 anonim ***** válasza:
41%
És mindenkinek lesz otthon emberszerű Al ja. Olyan elterjedt lesz mint most az okostelefonok meg a számítógép. Az fog mindent csinálni, házimunkát is. Az autókat is azok fogják vezetni. Az embereknek nem lesz szüksége hogy dolgozzanak. Szerintem csak az fog aki okos, a többinek alap jövedelmet kell adni. Autók is ön vezetők lesznek, taxik szintén. Az lenne a jó világ. Inkább abban élnék.
jan. 18. 19:57
 25/28 anonim ***** válasza:
0%
Az AI robot van annyira okos, mint az átlagember, sőt jóval okosabb. Plusz tényleg, ChatGPT-vel ha beszélgetek, mindig kedves, segítőkész, sosem kioktató, bunkó. Erkölcsileg az ember felett áll. Az ember többezer év alatt megmutatta, mire képes: gyűlölködés, agresszió, flegmázás a másikkal, irigység, rosszindulat, hatalomvágy, gyilkolászás, népirtások, háborúk.. Jöhetnek azok a robotok!
jan. 18. 20:01
 26/28 anonim ***** válasza:
Minimálisan használtam eddig, de nagyon furának tartom: hiányos, néha össze-visszaságról beszél, érzelem nélküli "lény", de van, amiben viszont valóban tud segíteni.
jan. 18. 21:46
 27/28 anonim ***** válasza:
46%
Iskolás koromban sírtam volna, ha lett volna. Többet tanultam az AI segítségével ez alatt a rövid idő alatt, mint az iskolában valaha. Csak jól kell kérdezni, meg néha nyaggatni, hogy megértse mit akarok. Fizikából se lettem volna kettes... -_-
jan. 19. 11:55
 28/28 anonim válasza:
Igen
jan. 24. 08:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!