Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hasznosnak tartjátok az AI-t?

Hasznosnak tartjátok az AI-t?

Figyelt kérdés

jan. 18. 13:43
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
45%

10.

Hülyeséget beszélsz. Az AI totál megragadt egy szinten. Kiköp pár másodperc alatt valamit, amit az interneten talált, mert ez egy botba csomagolt keresőmotor. Aztán vagy jó vagy sem, amit visszaad. Én ma angoloztam vele és rendszeresen hibázik. Jópofa dolog, de tudni kell kezelni és kell mellé a teszt.

jan. 18. 14:41
 12/28 anonim ***** válasza:
65%
Az AI erkölcsben, és morálban veri az összes embert.
jan. 18. 14:48
 13/28 anonim ***** válasza:

"a diák órákat szenvedett az eredményért, addig az AI kiköpte a válaszokat egy pár perc alatt"

Kétségeim vannak a professzor hozzáértését illetően, ha a példában a diákok tanulásra szánt idejét veti össze az AI válaszgenerálásra szánt idejét. Ez két teljesen különböző dolog.

Aki ért hozzá, az tudja, hogy iszonyat nagy energiát fektetnek a generatív AI-k tanulási fázisába.

jan. 18. 14:49
 14/28 anonim ***** válasza:
14# Erről beszéltem, ChatGPT nem írna ilyen sértő, kioktató válaszokat.
jan. 18. 16:15
 15/28 anonim ***** válasza:
38%
És tényleg az van, hogy már szívesebben beszélgetek én is a mesterséges intelligenciával, mert sokkal kedvesebb, segítőkészebb, mint az emberek, nem bunkó, kioktató a stílusa.
jan. 18. 16:17
 16/28 anonim ***** válasza:
0%
Évekig kedves voltam az emberekkel,visszafelé nem jött,nyilván nyugdíjaskoromig nem fogok egyoldalúan kedves lenni
jan. 18. 16:18
 17/28 anonim ***** válasza:
17%
De nincs igazam?van valami aktuális trend és megy a sorbanállás,van egyáltalán személyiségeketek?a férfiak 60 % a művaginába veri mint egy gyogyós,mit várunk.....
jan. 18. 16:19
 18/28 anonim ***** válasza:

Szerintem is hasznos. Az LLM-ek előtt is voltak ilyen rendszerek, csak most az van a köztudatban, hogy LLM = AI. Ennél persze kezelni kell a hallucinációt, de nagyon hasznos tud lenni még így is.

Az sem igaz már, hogy a matekot nem tudja jól kezelni. Kódot tud generálni, és futtatni is. A feladott matekfeladatból generál belül egy Python kódot, lefuttatja, és az eredményt visszaadja a felhasználónak. Pár éve persze még probléma volt vele.

jan. 18. 16:20
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Amit manapság divatosan AI-nak nevezünk, azt is már hasznosnak tartom, mint a különféle generatív lehetőségeket, amik szövegesen adnak át infót, képet/vodeót, bármit megalkotnak pár utasításból. Bár ezek nem mesterséges intelligenciák, nincs bennük intelligencia, de rengeteg dolgot leegyszerűsít, kibővíti a perspektíváinkat, gyors, és egyre pontosabb. Rengeteg hibát vét még és sokszor tévútra visz... ezekre ügyelni kell, amíg tényleg el nem érjük az AI szintet, de az már egy teljesen más dolog lesz. Az biztos, hogy a mostani új generáció, a béták korszaka erről fog szólni, míg az alfáké pedig a közösségi médiában nőttek fel, és a covid trauma hat rájuk, addig a béták már a chatgpt-vel beszélgetve tanulnak és ismerik meg a világot, generált tartalmak teljesen nor.álisak lesznek nekik, és meg fognak bízni benne VAKON.

Figyelnünk kell, hogy aki gyereket nevel, erre figyeljünk, ebben még nem lehet vakon bízni. Meg kell tanulnunk újra megkülönböztetni a valóságot és a számítógéppel előállított tartalmat, mert már nagyon kicsi a határvonal... és lehet ebben a generációban teljesen össze is mosódik majd... félhetünk ettől.

De még nem ma. Ma még aranyos kis játék, segít scripteket írni, ilyesmik.... hasznos.

jan. 18. 17:29
 20/28 anonim ***** válasza:
0%
tele van a facebook csák noriszos al lejárató képekkel,sok embernek itt kezdődik a humor
jan. 18. 17:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!