Ha valaki anyagilag segített azzal a címszóval, hogy segíteni akar, feljelenthet miatta?
Többször utalt pénzt, mert hogy támogatni akár,
Most viszont megsértődött, mert azt hiszi, hogy van pasim, és azzal fenyeget, hogy feljelent, mert kicsaltam tőle a pénzt.
Holott mindig ő küldte Önszántából
Nem hiszem hogy van félni valóm, mert szerintem , ha valamit ajándékból adunk azért nem lehet a másikat feljelenteni,
Csak érdekelt, hogy ezt én tudom e rosszul vagy hogyan van ez.Csak mondta hogy feljelent, azért kérdeztem.

Fel.
Mert kivetted a pénzt, nem utaltad neki vissza.
Nem figyelmeztetted hogy ne utaljon, mert neked nem kell.
Szóval igen, simán megteheti, anyagilag megkárosítottad.
Bonyolult ez az egész. Többször volt olyan hogy mondta hogy ő segíteni akar, mert kórházban vagyok.
És többször mondta hogy ő jótékonykodni szokott, stb, és csak segíteni akart, most pedig ezt az egészet ellenem próbálja fordítani.
De a Messenger üzenetben is leírta többször ha utalt, hogy ezt a szülinapod alkalmából utaltam,
Ezt a kezelésekre utaltam. De én nem kértem tőle.
Szóval ha feljelentene én alá tudnám támasztani hogy ő akart utalni. Ilyenkor nem is szólt előre hogy utalni fog.
Értem. És akkor ilyenkor mi van?
Ha feljelent, le kell ülnöm börtönben?
Rehabon leszek fél évet, akkor ott keres a rendőrség, vagy mi?

Az a baj hogy a messenger üzit nem fogadják el mint bizonyítékot.
De ne rettegj, nem kellesz ülnöd.
Max vissza törlesztened.
Most néztem meg, kitörölte az üzenetek nagy részét, úgyhogy mindegy letojom.
Ha feljelent akkor inkább kilépek az életből. Elegen bántottak már így is. Jelentsen fel ha akar! Nekem nincs veszíteni valóm, úgy is szar ez az élet!
Nem kell nektek sem hinni nekem,
Sajnos én tudom hogy egy manipulátorral akadtam össze, aki előadja hogy segít aztán hátba támad... Tó nem tudjátok hogy milyen, de én sajnos igen.
És lehet hogy hülye voltam már az elején le kellett volna tiltanom a számlámat és újat kellett volna nyitnom.. de ez van. Lesz ami lesz

Gondolom, ki lett moderálva néhány hozzászólás, mert kicsit úgy néz ki, mintha magaddal beszélgettél.
Még egyszer: még akkor sem tudna ellened fellépni, ha te kérted volna a pénzt. Még a messenger sem számít.

De a kérdező egy nagyon lehúzós csajnak tűnik.
Gondolom sajnáltatta magát, és anyagilag pénzt csikart ki.
Ez már inkább jogi kategória, mi csak tippelni tudunk.
Kérdező.
Tedd fel a kérdést a jogi kategóriába, de a teljes igazsággal, ne úgy hogy te csak áldozat vagy.
mert nem vagy ártatlan, de ott segítenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!