Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Az erős smink catfishingnek...

Az erős smink catfishingnek számít?

Figyelt kérdés
Ha van egy nő, aki sminkben abszolút máshogy néz ki, mint anélkül, az átveri az embereket?

ma 19:19
 1/10 Noren1989 ***** válasza:
100%

Te meg simán hazudhatod, hogy 18as a kukkantód.

Amúgy nem catfishing, csak szimpla átverés.

ma 19:20
 2/10 anonim válasza:
100%
Mi a fene az a catfishing? :D
ma 19:23
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Nem egészen értem a kérdést: néhány nő szereti hangoztatni, hogy a jó sminket a férfiak nem is veszik észre (mert olyan hülyék, nyilvánvalóan). Te neked nem tűnik fel, ha valakin erős smink van? Akkor mi itt az átverés? Ha velveszek egy zakót vagy egy testszínű harisnyát, az is átverés?

ma 19:31
 4/10 A kérdező kommentje:
Van olyan ismerősöm, aki úgy tud sminkelni csaj létére, mint valami drag queen. Sminkben úgy néz ki, mint egy Barbie. Reggel meg megijedsz tőle. :D
ma 19:37
 5/10 anonim válasza:
100%
A legtöbb férfinak az tetszik ha egy nő szép, mutatós (az arca is) úgyhogy ne legyünk álszentek. A genetikáról meg senki nem tehet. Nekem totálisan gyerekfejem van smink nélkül, így nekem minden reggel kötelező munka előtt reggel. Számomra ez fontos. A smink lehet valakinek 5 perces, van akinek több. Kinek mi áll jól és hogy érzi magát jól. Engem nem zavar ha más is ki van sminkelve, az se ha nem.
ma 19:42
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Fú nem tudok sminkelni ezért van műszempillám meg kozmetikai tetoválásom, szemöldök és szemhéj... Akkor ez is átverés?
ma 19:44
 7/10 anonim ***** válasza:
69%
Kérdező, általában azok sminkelnek akik rosszul néznek ki nélküle. Hidd el meglennénk smink stressze nélkül a mindennapokban, nem catfishing ez bármit is jelentsen, hanem nem akarunk embereket ijesztegetni.
ma 19:46
 8/10 anonim válasza:
76%
Ennyi erővel akkor a plasztikai műtét is catfishing. A nőket sajnos külső alapján ítélik meg, és ha nem nézel ki elég jól, hátrányban vagy,akkor is, ha amúgy tök jó fej vagy.
ma 20:08
 9/10 anonim ***** válasza:
74%
Ha jól tudom, a catfishing az az, amikor valaki olyannak adja ki magát neten, elsősorban személyiséget tekintve, ami nem egyezik a valósággal, a valós énjével. Szóval ezt nem mondanám catfishing-nek.
ma 20:16
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem.

Ahogy pókharapós renyhe állkapocsra szakállat növeszteni, vagy kopaszodásra ráfésülni a hajat sem az.

ma 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!