Aki nőként nem vállalt gyereket, nem bánta meg? Milyen most az élete?
9-es, ez a legjobb egyébként, a ki nyitja rád az ajtót öregkorodban :-DDD
akit szeretnek, arra idös korában is többen rá fogják nyitni az ajtót, mint arra, aki szült egy rakat gyereket, de mégsincs soha egyiknek se ideje rá. Vagy mindegyik külföldön van.
Nem azon múlik, hogy hány gyereket szültél, hanem azon, hogy milyen ember vagy.
Hát azért a férfiak esetében nem egészen úgy vannak ezek a dolgok mint a nőknél.
Amúgy ja, nem ez volt a kérdés, csak belekezdtünk egy másik témába.
Én még csak 31 vagyok, de a környezetemben már sok velem egykorú ismerősnek van kisgyereke. 1000%-ig örülök hogy nekem nincs. Van szabadidőm, csend van otthon, tudunk nyugiban utazni, a covid "stay at home" időszak is kifejezetten kellemes volt számunkra, stb.
(Az egyetlen "hátrány" hogy így folyton nekem kell gályázni munkahelyen a gyerekes kollégák helyett, kevesebb nettóért..)
Én pont a vakáció időszakot szeretem, akkor végre nincs tele a vonat vonyító gyerekekkel meg kamaszokkal. :D
Hát, kevesebb pénzért annyira nem érzem jónak, de mondjuk még mindig jobb mintha meló után még gügyögnöm kéne meg Én kicsi pónimat nézni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!