Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy fogadjam el, hogy valószí...

Hogy fogadjam el, hogy valószínűleg soha nem lesz gyerekem?

Figyelt kérdés

33 vagyok, most válunk a férjemmel. Bár szeretne ő is gyereket, de mindig azt mondta, hogy majd majd... A kifogás mindig a pénz volt, persze sosem tett azért, hogy több legyen, az én fizum meg ugye kiesik úgyis, ha otthon maradok a gyerekkel. Én már esküvő után (30 voltam akkor) elkezdtem volna próbálkozni, de ő nem. Ezért zárom most le vele, mert továbbra sem teremtette meg az anyagi körülményeket ahhoz, hogy felneveljük a tervezett kér gyereket. Én pedig nem akarok egyből beleugrani egy kapcsolatba valakivel, csak azért, hogy szüljek. Idő kell, amíg túllépek. Utána meg "illik" pár évet együtt lenni valakivel, mielőtt belevágunk, mert ki tudja, milyen ember, meg kell előtte ismerni. Aztán ki tudja, hogy összejön e hamar a baba. 40 évesen meg már nem akarok szülni, nem is biztos, hogy tudnék. Egyedülálló anyuka meg nem szeretnék lenni, akkor már inkább gyermek nélküli.

Hogy tudnám ezt a tényt feldolgozni? Illetve azt, hogy befuccsolt a házasságom. Nem ez volt a terv, elhihetitek...

tegnap 16:52
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
26%
Még lehet gyereked. Keress egy normális pasit, aki szintén szeretne. Manapság már az sem ritka, ha valaki 40 körül szül.
tegnap 17:50
 12/30 anonim ***** válasza:
58%

Orulj neki

Sokkal jobb úgy az élet

tegnap 18:58
 13/30 anonim ***** válasza:
43%

Te sem tettél többet.

Az nem érv, hogy, te maradtál volna otthon a gyerekkel.

Megtakarításotok volt?

Ha valaki családot akar, akkor vagy szülőkkel lakik és spórol vagy külföld, ha egyikőtök családja sem tud segíteni lakásvásárlásban.

Amúgy sosem értettem azokat az embereket, akiknek azért kell pár hogy majd legyen gyerekük.

Ha gyereket akarsz, keresni kellett volna egy idősebbet és a készbe beletenni a feneked, nőként erre még mindig több az esélyed.

De összejöttél egy szintén csóróval és most őt hibáztatod ezért, persze, hogy bukdácsolt az egyetemen munka mellett.

Ezt kevesen bírják, pláne ha olyan célért teszik, amit igazából nem is ő akart, hanem a párja.

Ígérgetésekre nem lehet alapozni.

Majd lesz jobb munkám, stb.

Olyan férfit kellett volna keresni, aki már ezen az úton van magától!

Sajnálom, de ez van, olyan országban élünk, ahol ha nincstelenként gyereket vállalsz, akkor nyomorogni fogsz.

ma 00:34
 14/30 anonim ***** válasza:
50%
#13 én felpontoztalak, maximálisan igaz, amit írsz, ez a nyers igazság. Ha tetszik egyes érintetteknek, ha nem.
ma 07:59
 15/30 anonim ***** válasza:
75%

Bocs, de emiatt elhagyni a férjedet, mert nem teremtette meg a feltételeket... 😓 És te mit tettél a feltételek megteremtéséhez. Nő vagyok, de azért nem várom, hogy a férjem kiszopolyozzam. Lehet, hogy 2 évre kiesel a munkából, de a gyerekneveléshez szükséges összegbe te is vastagon beletartozol. Sőt!!! Ha te többet keresnél, apa is otthon maradhatna a gyerekkel, ha már nem kell szoptatni, így csak kb fél évre maradsz otthon. Legalább apa is belerázódna a nevelésbe.

Miért várja még most is sok nő, hogy el legyenek tartva, csak mert ők szültek???

(36/N)

ma 08:06
 16/30 anonim ***** válasza:
27%

Tehát úgy kéne ennek kinéznie, hogy én szülök, szoptatok, rajtam csüng a gyerek évekig, mellette még a családot is én tartsam el és járjak dolgozni? Ehhez akkor minek egy férj? Inkább akkor leszek egyedülálló anyuka és fizetek egy babysittert, minthogy elviseljek egy ilyen léhűtő férfit :D

ma 08:08
 17/30 anonim ***** válasza:
51%
#16, és ki a phasznak kell a gyerek??? A kérdező pattog érte, ha akar, akkor vállalja be. Apa majd otthon marad vele.
ma 08:18
 18/30 anonim ***** válasza:
43%

De minek szüljön olyan pasinak, aki csóró és még gyereket se akar? XD Hát ennyi erővel lábon is lőhetné magát.

ma 08:52
 19/30 anonim ***** válasza:
24%
Nem kell elfogadnod. Keress másik partnert.
ma 08:53
 20/30 anonim ***** válasza:
49%
#18, nem érted a lényeget.
ma 09:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!