Hogy fogadjam el, hogy valószínűleg soha nem lesz gyerekem?
33 vagyok, most válunk a férjemmel. Bár szeretne ő is gyereket, de mindig azt mondta, hogy majd majd... A kifogás mindig a pénz volt, persze sosem tett azért, hogy több legyen, az én fizum meg ugye kiesik úgyis, ha otthon maradok a gyerekkel. Én már esküvő után (30 voltam akkor) elkezdtem volna próbálkozni, de ő nem. Ezért zárom most le vele, mert továbbra sem teremtette meg az anyagi körülményeket ahhoz, hogy felneveljük a tervezett kér gyereket. Én pedig nem akarok egyből beleugrani egy kapcsolatba valakivel, csak azért, hogy szüljek. Idő kell, amíg túllépek. Utána meg "illik" pár évet együtt lenni valakivel, mielőtt belevágunk, mert ki tudja, milyen ember, meg kell előtte ismerni. Aztán ki tudja, hogy összejön e hamar a baba. 40 évesen meg már nem akarok szülni, nem is biztos, hogy tudnék. Egyedülálló anyuka meg nem szeretnék lenni, akkor már inkább gyermek nélküli.
Hogy tudnám ezt a tényt feldolgozni? Illetve azt, hogy befuccsolt a házasságom. Nem ez volt a terv, elhihetitek...
Csak én vagyok hülye, vagy itt tényleg nem az elfogadással van a baj?
Te is nagyon jól tudod hogy valószínűleg nem lesz, le is írtad, ergo ezt elfogadtad.
Az meg hogy szaeul esik... hát ja, nem fog soha jobban esni ha nem sikerül valami amit nagyon szeretnél.
Ha kicsit idősebben találsz társat, meg mindig ott az örökbe fogadás. Nekem ugyan van férjem és jóval fiatalabb vagyok, de sok hormon probléma miatt gondolkodok sokat ezen a kérdésen. Én mindig azzal nyugtatom magam, ha sajátom nem lehet, akkor felnevelek olyat, akinek nagy szüksége van szeretetre.
Egyébként ilyen jövedelemmel tényleg jó, hogy nem mentetek bele, ez nagyon kevés. De azért te is egész nagy részét megkapod 2 évig a fizetésednek, szóval az se mindegy te mennyit keresel.
1. Legközelebb ésszel válassz párt, ne hagyd magad például üres ígéretekkel etetni.
2. Nem vagy még elkésve, sok embert ismerek, aki 33 felett találta meg az igazit és lettek gyerekeik is.
Nem vagy elkésve egyáltalán.
37-38 évesen is lehet szülni, addig még az ismerkedős évek is beleférnek.
“Összesen 550 ezer forintot kerestünk együtt.”
Én egyedül keresek ennyit -150 ezer az albi és ez még egymagamnak is kevés. Érthető, hogy erre nem vállaltok gyereket, de akkor neked is jobban fizető állást kéne nézned, meg egy pénzesebb pasit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!