Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért csinálják ezt a kisboltb...

Miért csinálják ezt a kisboltban? Ilyen van máshol is?

Figyelt kérdés

Van egy nagyszerű választékkal rendelkező kisbolt, ahol olyan orbitálisan b@nkó eladók vannak, akikből árad az, hogy a f@sznak jöttél ide, te is csak a munkát adod nekünk, t@karodjál már kifelé.

Emiatt egyre kevesebbet járok oda, de a jó cuccaik miatt meg kellene, mert sok mindenük nincs máshol, amit szeretek, de végtelenül elkeserítő, amit művelnek.

Százszor láttam és hallottam már, hogy egymással vidáman elröhögnek (mind nő), de ha én kérdeznék valamit, akkor hűvösen, kimérten és a lehető leglerázósabban válaszolnak, s már beszéd közben sarkon fordulnak, nehogy kérdezzek még valamit.

Ugyanakkor állandóan beleállnak az arcomba a sorok között, nemrég nem bírtam tovább és rászóltam, hogy miért néz annyira engem? Nem csinálok semmi rosszat.

Nem válaszolt, nagy nehezen odébbment, de a másik sorban követett tovább. Még csak nem is álcázzák pakolással, nyíltan lesnek az ember arcába.

Egyszer fordult elő, hogy a szűk sorok közt guggolva fértem hozzá a legalsó polchoz és szokásomhoz híven sokáig válogattam guggolva.

Erre a pénztárnál hatan vártak, hogy most azonnal megnézzük a kamerát, mert én sokáig guggoltam és ki tudja, mit tettem el, legyek szíves kipakolni a táskámat. Mindezt a többi vásárló előtt. Akkor majdnem feljelentettem őket, de türtőztettem magam.

Normál ruházatú, 40 éves nő vagyok, még csak azt se lehet mondani, hogy valami lecsúszott alkesznek néznek.

De bőven ezt csinálják másokkal is, csak pl egy szegény néninél segítségnek álcázták, hogy mindenhová követte az egyik, ő meg szegény örült is neki, míg a másik belesett minden sorba közben, amerre a páros járt, tehát duplán lesték.

Annyira undorító, hogy viszolygok az egész bagázstól.

Mellette úgy szólnak az emberhez, olyan undorral, hogy tisztán érezni, nem képzelem, hogy mikor megy már ki innen a vásárló, s egyáltalán minek ment oda.

Tudom, én is minek megyek oda, hát menne a halál, ha nem kellene onnan egy-két dolog, ami csak ott van, de így is meggondolandó már.

Máshol is van ilyen? Miért csinálják?

ma 13:43
1 2 3
 21/23 Katona Dius ***** válasza:
És tényleg! Fejlődöm :D
ma 14:51
 22/23 A kérdező kommentje:

Nálam csak a jegesmedve fehérebb. Még nyáron se tudok lebarnulni, csak leégek. A legvilágosabb alapozót használom.

A felmenőim közt sincs egy vonó sem.

ma 14:55
 23/23 anonim ***** válasza:

Amit ide leírtál, írd be a Vásárlók Könyvébe.

Ha ezek a tapasztalatok valósak, ezt nem folytathatják az ott dolgozók.

Emberi mivoltodban aláznak meg.

ma 16:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!