Mit tegyek ha csak jövő hét szerdán tudom rendezni az adósságomat a helyi kisboltban?
Szóval reggel vásároltam a faluban ahol lakom egy kisboltban, SZÉP kártyával szerettem volna fizetni, de a terminál nem volt ott, mert a tulajdonos lánya elvitte. Nem volt nálam annyi készpénz se hogy kifizessek 2500 forintot.
A tulaj ismer és azt mondta nyugodtan vigyem el, majd legközelebb behozom a pénzt és rendezzük.
Az a gondom hogy úgy van a beosztásom, hogy ütközik a kisbolt nyitvatartásával. Ma tudtam csak meg a beosztásomat. Esetleg ha Facebookon ráírnék a tulajra, hogy jövő hét szerdán rendezem az adóságot az gond lenne?
Munkaidőn kivül nem szeretném zavarni őket. Szombaton is dolgozok, vasárnap zárva van a boltjuk. Jövő hét szerdán leszek csak szabadnapos
Most mit hepciaskodsz 3as? Teged kene megbszni, elmebeteg vagy?
Odaadtak neki szo nelkul az arut, h majd beviszi az arat.
3
Ha SZÉP kártya elfogadóhelyként működik, akkor kutya kötelessége elfogadni azt, különben törvénytelenül működik.
Engem az érdekelne, hogy hova és milyen célból vitte el a tulaj lánya a terminált...
Vaj van a fülük mögött, ezért sem akadékoskodott a botlos
Vagy a faluban, ahol laknak, mindenki ismer mindenkit es megbiznak benne???
Te is ilyen feljelentgetos okostoni lehetsz, na paka
Igaza van a 3#-nak.
Írd meg neki, vagy menj el hozzá, közöld, hogy mikor tudnád rendezni, azt csá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!