Miért van az hogy inkább fantaziálok dolgokról minthogy megtenném őket?
Figyelt kérdés
ma 09:10
1/7 anonim válasza:
Lehet, hogy nem megvalósíthatóak a terveid, vagy pedig túl sok áldozattal járna a megvalósításuk, ezért teszel inkább így.
2/7 anonim válasza:
Mert gyáva vagy megtenni az első lépést. Nem is olyan fontosak neked azok a dolgok. Ha fontosak lennének, akkor megtennéd a lépéseket afelé, hogy megvalósítsd őket.
3/7 anonim válasza:
Mert bátortalan vagy. Én is ilyen voltam, de idővel rájön az ember, hogy csak maga képes arra, hogy változtasson az életén.
4/7 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok abban az esetben, ha vágyom valamire, de tudom, hogy úgyse jönne össze, vagy sokkal nagyobb áldozatot, kockázatot hozna, mint amennyivel nagyobb örömöt adna annál, mint ha csak álmodozom róla, mert néha azzal is meglepően jól el tud lenni az ember, ha csak nagyon beleéli magát, hogy egyszer majd megvalósulnak az álmai.
5/7 anonim válasza:
Régen én is fantaziáltam olyan dolgokról hogy megölök embereket, így utólag vissza gondolva jó hogy nem tettem meg.
7/7 anonim válasza:
6-os nem vicceltem, nem szeretek emberekkel 1 helységben lenni, ha lecsuknának akkor meg biztos lenne cellatársam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!