Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyire beteges, hogy erről...

Mennyire beteges, hogy erről álmodozom (fantáziálok)?

Figyelt kérdés

Arról, hogy járom a környéket a felhagyott vasútvonalak nyomait keresve. Ekkor meglátom, hogy egy fiatal lány épp megpróbálja megölni magát. Gyorsan odarohanok, hogy ne csináljon hülyeséget. Ekkor elkezd őrjöngeni meg sírni. Én pedig elkezdem szorosan magamhoz ölelni és vigasztalni. Aztán szépen összejövünk.

Az az igazság, hogy én mindig is az a nagy hőn szerelmes srác voltam. Mindig vágytam egy lányra akivel törődhetek és akit megölelhetek. Egy olyanra aki kis bújós. Csak sajnos folyton azt érzem, hogy egy lány sem fog szeretni. Hogy senkinek sem kellek majd. Ha látok ilyen fiatal párokat akkor mindig azt gondolom, hogy nekem sosem lesz ilyen kapcsolatom a lányokkal. Sosem fognak odabújni hozzám és hasonlók. 25/F

2016. aug. 30. 15:24
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mások is fantáziálgatnak ilyesmiről. Valószínűleg azért teszed, mert nem tudod semmilyen más módon elképzelni, hogy valaki szerethetne téged. Sajnos ez nem normális egy idő után és ha 25 éves korodra nem volt még kapcsolatod (különben nem hiszem, hogy ilyesmik jutnának az eszedbe), akkor javaslom hogy keress egy szakembert ezekkel aki a mentális problémákkal tud valamit kezdeni.
2016. aug. 30. 15:28
 2/8 anonim ***** válasza:
62%

Arról, hogy járom a környéket a felhagyott vasútvonalak nyomait keresve.

Mikez?? 😂😂

2016. aug. 30. 15:29
 3/8 anonim ***** válasza:
67%
tinédzser korban szerintem ez teljesen normális (én is szoktam hasonlókról fantáziálni :)) de 25 évesen nem tudom.. 16/f
2016. aug. 30. 15:42
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Volt már, hogy gondoltam hasonlóra, de az esetemben (részben) valóra is vált. Sajnos ez nem egészen így működik, ahogy leírod. Amikor egy lány meg akar halni, a legritkább esetben vágyik arra, hogy odamenjen hozzá egy vadidegen, aki ráadásul még nem is az esete. Kisírja magát legfeljebb, aztán elzavar, és kezdődik elölről.

A kérdésedre válaszolva, talán nem beteges, de elég közel van hozzá.

2016. aug. 30. 15:46
 5/8 anonim ***** válasza:
Te sem párra vágysz, hanem csak az érzésre, az pedig nem ugyanaz. Még nem vagy készen egy kapcsolatra.
2016. aug. 30. 15:58
 6/8 anonim ***** válasza:

"Ha látok ilyen fiatal párokat akkor mindig azt gondolom, hogy nekem sosem lesz ilyen kapcsolatom a lányokkal. Sosem fognak odabújni hozzám és hasonlók."

Nyugi, 25 évesen az utcán engem is sokszor ez az érzés fogott el, aztán most 29 vagyok és elmúlt, pedig, még mindig nincs párkapcsolatom. Bevallom kemény csalódásaim voltak, de nem adtam fel, most a felhőtlenül csajozok + élvezem, hogy független vagyok életszakaszban tartok. Valószínűleg korábban kellett volna ide elérkezzek, de így sikerült...

A tanácsom: csajozz most ezerrel, mert 28 és 30 éves korod között lesz statisztikailag a legnehezebb a csajozás, előtte és utána is könnyebb!

2016. aug. 30. 15:59
 7/8 anonim ***** válasza:
6-os vagyok.: Nekem egy jó beszélgetés hiányzik nagyon, mert a lányokkal egészen máshogy lehet társalogni, sajnos ritka, amikor sikerül, idén két alkalommal jött össze eddig közepesen jó beszélgetés (zajos szórakozóhelyen a hallássérülésem miatt nem megy, így máshol kell próbálkoznom).
2016. aug. 30. 16:02
 8/8 anonim ***** válasza:
Ez annyira ... aranyos. Mesébe illően.
2016. okt. 5. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!