Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Fel vagytok lelkileg készülve...

Fel vagytok lelkileg készülve az új évre?

Figyelt kérdés

#élet #lélek #szilveszter #Újév #Mentális közérzet
jan. 5. 21:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Mivel egyelőre életem felét a közoktatásban töltöttem diákként, és most is pedagógiai területen dolgozom számomra az év kezdet szeptember 1. Tehát az égvilágon semmilyen jelentőséggel nem bír nekem ez a kis számváltás a téli szünet közepén.
jan. 5. 22:03
 12/18 anonim ***** válasza:
66%
de mi az ami az évszámhoz kötött és aggodalomra ad okot? Mert valójában semmi szerintem
jan. 5. 22:09
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
Úgy vagyok vele, hogy már minden mindegy...
jan. 5. 22:54
 14/18 anonim ***** válasza:
Én abszolút. Még csak 5 nap telt el, de már jobb, mint a tavaly, olyan dolgok történtek, szóval eddig nekem nagyon jól indult az év, holnaptól megint munka, azzal kapcsolatban is bizakodó vagyok, meg vannak egyéb terveim is, nekem teljesen olyan érzésem van, hogy az elmúlt pár szar/lapos év után ez nagyon jó lesz. (Nekem, az, hogy a világban mik fognak történni, már más téma, azt majd meglátjuk.)
jan. 5. 23:53
 15/18 anonim ***** válasza:
65%
Attól, hogy új év kezdődött semmi sem változik...
tegnapelőtt 00:20
 16/18 anonim ***** válasza:
Képzésformát váltok egyetemen, nagy valószínűséggel legalábbis, bár az ehhez szükséges teendőket már elvégeztem, szóval innentől már nem kimondottan rajtam áll a dolog. Emiatt egy picit most mégis izgulok, viszont ettől eltekintve késznek érzem magam az új évre.
tegnapelőtt 08:48
 17/18 anonim ***** válasza:

Hát...Nagy terveim vannak. Remélem sikerül még a maradék vizsgám, aztán nyáron nyelvvizsga, szeptembertől kezdek a jelenlegi szakom mellett még egy szakot. *-*

Szeretnék nyaralni is menni. 2024-ben voltam többször is 1-2 napot külföldön(előtte évekig sehol nem voltam). Párommal is voltunk. :) Szeretnénk Balatonra is menni. Szeretnék idén olyan országba menni, ahol még nem voltam sosem.

Tervben van a hónapban több javítási munka, szeretnék végre kicsit a hobbijaimmal is törődni(makettezés, múzeumba járás). Tervben van végre először elmenni egy szemeszternyitóra.*-*

Igazából sok pozitív izgalom van, meg vannak újévi fogadalmaim, szóval haladok előre, aztán az a cél, hogy évről évre csak jobb legyek, mert hogy honnan jöttem, azt csak én tudom, és nem célom a sárban maradni(de már egész jól haladok :)).

tegnapelőtt 22:59
 18/18 anonim ***** válasza:
Lehet hogy érzel valamit...
tegnap 02:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!