Fel vagytok lelkileg készülve az új évre?
Hát...Nagy terveim vannak. Remélem sikerül még a maradék vizsgám, aztán nyáron nyelvvizsga, szeptembertől kezdek a jelenlegi szakom mellett még egy szakot. *-*
Szeretnék nyaralni is menni. 2024-ben voltam többször is 1-2 napot külföldön(előtte évekig sehol nem voltam). Párommal is voltunk. :) Szeretnénk Balatonra is menni. Szeretnék idén olyan országba menni, ahol még nem voltam sosem.
Tervben van a hónapban több javítási munka, szeretnék végre kicsit a hobbijaimmal is törődni(makettezés, múzeumba járás). Tervben van végre először elmenni egy szemeszternyitóra.*-*
Igazából sok pozitív izgalom van, meg vannak újévi fogadalmaim, szóval haladok előre, aztán az a cél, hogy évről évre csak jobb legyek, mert hogy honnan jöttem, azt csak én tudom, és nem célom a sárban maradni(de már egész jól haladok :)).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!