Nagyon ki vagyok készülve lelkileg és idegileg mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon sok lelki eredetű problémám van már nagyon kicsi gyerekkorom óta többek között szociális fóbia, kisebbség érzés, depresszió voltam már pánikbeteg is, nagyon hamar felhúzom magam mindenen és ideges vagyok. A párkapcsolataim is azért mentek tönkre mert a pasik nem értenek meg nem tudják elfogadni,hogy nagyon ragaszkodó lány vagyok és szeretethiányos. Sose értettek meg lelkileg engem. Nem találom a helyem az életben akármibe kezdek semmi nem jól sikerül. Az egész életem egy nagy csőd semmit nem ér. Teljesen ki vagyok készülve lelkileg és idegileg is. Nem bírom már tovább ezt a nyomást ami rajtam van. A párkapcsolatom is tönkre ment a barátom csak játszott az érzéseimmel a szerelmemmel soha nem is szeretett igazán csak arra kellettem neki. Sajnos borderline személyiségzavarban is szenvedek mert annyira elfajultak a dolgok,hogy megszúrtam a barátomat egy késsel. De erről nem szeretnék beszélni mert nagyon fáj és szégyenlem is. De ez mind azért van mert kikészítik az idegeimet nem értenek meg. Mindig rosszul választok párt :( Aztán ott van a másik nagy probléma az életemben elveszítettem édesanyámat is 9 hónapja amit a mai napig nem tudok feldolgozni annyira fáj. Nekem ő volt az egyetlen támaszom az életben aki mindig kiállt értem és megértett engem. Most már senkire se számíthatok egyedül maradtam. Ott van a bátyám az igaz de ő más mint én nem ért meg és csak kritizál. Nincs egy olyan személy az életemben aki megértene engem akiért érdemes lenne élni. Aztán ott van a másik nagy problémám a munka nem tudok megmaradni egy munkahelyen sem pár nap után otthagyom mindegyiket. De nem is igazán a munkával van a bajom hanem az emberekkel nem szeretem őket mert a legtöbb csak ártani akarnak a gyengébbiknek. Engem is mindig megtalálnak sajnos ezért nincs értelme élni. Nem tudom mihez kezdjek magammal és az életemmel. Valaki adjon tanácsot nekem.2018. dec. 21. 13:10
1/1 horex válasza:
Pszichiátriára kellene menned, az nem beutaló köteles, a borderline miatt és gyógyszert szedned. A többi pszichológusra tartozik, de tb. alapon nehéz eljutni oda
Vannak ingyenesen hivhat lelkisegély telefonszámok ilyen témában.
Itt a hosszú ünnep-sorozat, legalább ezt próbáld meg amig eljutsz személyesen orvoshoz.
Ha a munkahelyen macerálnak, próbáld meg egyszer keményen elhajtani öket a p*csába, ha nem használ többször is
Ha keménynek látnak , leszoknak róla.
Csak kitartás, ne hagyd el magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!