Mennyire tartjátok realisztikusnak azt, hogy Magyarországon az emberek jelentős részének komoly gondot jelentene, ha 1 teljes hónapot át kellene vészelnie úgy, hogy nincs fizetése?
Eléggé realisztikus, mivel már volt ilyenben részem.
Nem 1x.
Dehogyis!
Ez szuper ország, megmondta a drága elnökünk is.
Itt minden csodás.
A ksh szerint is.
Ez egy csodálatos hely a legélhetőbb ország az EU-ban.,
Fanntasztikus...hihhetettttlenül jó.
Teljesen realisztikus..
Annyi, hogy most én jelenleg úgy állok, hogy 5-6 hónapot is át tudnék vészelni, de volt olyan amikor 1-et se tudtam volna.
Nem vitatom, hogy szar a világ... de azért van ennek egy másik oldala is. Itt mindenkit most vágtak ki egy szál gatyában 18 évesen az árvaházból az utcára? Ugyan már. Ennyire lazán nem lehet venni az életet. Ha nekem egyhavi túlélésre való pénzem se lenne a párna alatt, akkor arra se lenne merszem addig, hogy legyen egy internet-előfizetésem, és itt írogathassak. Ehhez képest lefogadom, hogy az itt állítólag egyhavi túléléssel sem rendelkezőknek a csodatelefontól a fehér cipőn át a cigarettáig mindenre volt szórni valója.
Ott van a 85 éves öreganyám a megalázó nyugdíjával, pedig nyolcévesen már napszámban volt látástól vakulásig. De azért ha következő perctől jönne egy karantén vagy egy háború, két évig túlélne a konzerveken, száraztésztán meg a saját befőttjein.
Ha valakinek tényleg nincs még egyhavi túlélése sem biztosítva, akkor az gondolja újra magát, mert ilyen felelőtlenül nem lehet létezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!