Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az életben mit akartok elérni?

Az életben mit akartok elérni?

Figyelt kérdés
Milyen céljaitok vannak?

tegnap 19:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
67%
Olyan befolyást szerezni, amivel valami igazán nagy kaliberű jó dolgot lehetne tenni.
tegnap 19:57
 2/11 anonim ***** válasza:
62%
Megismerni a világ összes olyan országát, ami érdekel.
tegnap 20:19
 3/11 anonim ***** válasza:
81%

Viszonylag nyugodt munka a képességeimmel, megfelelő párkapcsolat, utazások, élmények, jó főzések, olvasások, filmélmények.

36/F

tegnap 20:52
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Jelenleg eléggé ilyen egzisztenciális válságba vagyok, nem nagyon tudom pontosan mit is szeretnék mik lennének a céljaim, mit is szeretnék igazán...
tegnap 21:08
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Jelenleg kapunyitási pánikom van, így eléggé elveszettnek érzem magam, szóval az első, vagy inkább 0. célom az lenne, hogy kitaláljam, hogyan tovább és mit szeretnék az élettől és magamtól.
tegnap 21:31
 6/11 anonim ***** válasza:
14%

Az irreálisak:

-Profimagas szintű szociális skillek, bárkikkel összespanolni szeressenek tiszteljenek kapcsolatrendszereim alakuljanak akár protekcio miatt pénz miatt vagy család szerelem szeretet hűség kitartás, vagy lelkitársiasság barátiasság miatt stb.

- energia. Ne legyek állandóan fáradt depis meg félhulla zombi f.s, fájó nyakcsigolyákkal egyéb nyavajákkal, örök felfázással meg minden sz.rral

- agymen. Képes legyek munka után megtanulni egy nyelvet pár honap max féléves periodus alatt kozepfoku vizsgával zárva. Plusz legyen rálátásom hogy mi a joistent kéne tanulni amivel vmi über jó munkahelyem lenne, merthogy a közgáz diploma önmagában eddig sz.rt se ér csak csicska ügyintézői munkákhoz, az is sz.r.

- főzés tudás. Jelenleg kb még érzékem sincs hozzá olyan szinten se hogy értsem a recepteket egyáltalán. Vagy megtudjam különböztetni a húsokat meg mibol mit csinálunk, vmint amit tudok az is inkább arra jo csak hogy ne haljunk éhen, másra nem.

- olyan munkahely ahol nő is lehetek. Sminkelhetek csinos szexi is lehetek és nem állandoan az van hogy kiutálnak ha vékonyabb vagy ha fiatalabb vagy meg ha egyáltalán csak levegőt veszel mert még az is túlmegy.

- a redva bántalmazó beszólogatós fenyegetős köpködős kisebbség meg ezek meg se merjenek nyikkanni se.

- igazi férfi mögém "erősítésnek", aki tekintélyes mindenki tiszteli elismert ugyanakkor szelid jóember es egyenes korrekt becsületes. A párkapcsolatát valasztottját a saját döntését tiszteli becsüli, nem fellángolásból meg f.szból választ.

Na és akkor a reál álmok..:

- legyenek már barátaim az se bánom ha vmi incel nyomik csak ne toxic nárcik találjanak már meg.

- bírjak már ki legalább még 20 évet azt valahogy minőségben es megteremteni egy gyereknek az anyagi biztonságot lakást legyen háastársa, aztán nyugodtam kinyúlhatok, de addig tartson már ki a szervezetem.

- vegyenek már fel másik meloba ahol jó a kollektíva nem kisebbségi komplex sérült sz.rok dolgoznak hanem vmi pozitív jófej társaság

- főzést elengedtem. Legyen mindig pénzem menüre főtt kajára. Akivel élek tudjanak főzni.

- járok csodorban is, felesleges nőnek kinézni is, úgyis megcsalnak elhagynak, ha én vagyok miss univers is.

- hagyjon mindenki békén élni. Szokják meg a kollegák szomszedok hogy létezem es duguljanak el.

- nem kell pasi. Addig se bántalmaz senki addig se csal meg senki. Retek az összes. Es remélem soha nem is lesz rájuk igényem többé.

tegnap 21:39
 7/11 anonim ***** válasza:
54%
Azt szeretném elérni, hogy a jelenlegi munkahelyemről egy normálisabb munkahelyre tudjak végre váltani, de Mo. nem erről nevezetes.
tegnap 22:28
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodt, nem túl megerőltető, de az érdeklődési körömnek megfelelő munka, ahol megbecsülmek, és el tudom belőle tartani magam. (Nem vágyom magas életszínvonalra, de nem szeretnék napról napra élni.) Megfelelő mennyiségű szabadidő, amit olvasással, utazással, művelődéssel tölthetek. Nagy társaságra nem vágyom, de sosem szeretnék teljesen magányos lenni, legyen a közelebbi és távolabbi környezetemben néhány ember, akikre számíthatok, vagy tudom, hogy legalább néha gondolnak rám. Saját családot viszont nem szeretnék.
tegnap 22:31
 9/11 anonim ***** válasza:
61%
Az olyanokat mint a 6-os elkerülni.
tegnap 22:46
 10/11 anonim ***** válasza:
75%
Szeretnék egyszer egyedül lenni otthon úgy, hogy mikor felébredek üres a ház, egész nap azt csinálok amit akarok, akkor fekszek le amikor akarok...
ma 00:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!