Hogyan nem lehet elérni az életben semmit?
Figyelt kérdés
Recept:engedj magadhoz közel egy "jóbarátot" (lehetőleg pszichopatát)aki ilyen-olyan módon hátráltat,akadályoztat, és tuti a "siker"!Nem hiszitek?? Próbáljátok ki! :-)2021. máj. 11. 15:48
2/24 A kérdező kommentje:
Persze lehet rá legyinteni...Csak hát,a fránya bizonyítékok ne lennének!
2021. máj. 11. 16:00
3/24 Molyember válasza:
Kifelejtetted, hogy fontos minden helyzetben másokat hibáztatni. :)
4/24 anonim válasza:
16:10: "Minden politika, fiam. Imádkozni fogok érted."
5/24 A kérdező kommentje:
ma 16:11 Jaj,tudom,hogy az esetek 90%-ában az "áldozat" tehet a sorsáról,éppen ezért nem szokták azt a 10%-ot komolyan venni...(és ezt ki is használják)Csak hát mint mondtam, a bizonyítékok...:-)
2021. máj. 11. 17:09
6/24 anonim válasza:
Nem kell ahhoz bármilyen jelzős barát sem, ha nincs az emberben akarat a változásra.
7/24 anonim válasza:
Különben meg mit rinyálsz, nekem doktori címem van, és az égegyadta világon semmire sem mentem vele, de legalább egyre durvuló generalizált szorongást és pánikbetegséget kaptam. Lassan munkaképtelenné válok.
8/24 A kérdező kommentje:
Én meg nem...(bár próbálták rám erőltetni hogy hallucinálok stb.stb. de csak kiderültek a dolgok)
2021. máj. 11. 19:39
9/24 anonim válasza:
#3/8 Molyember De ugye te nem vagy pszichopata.
10/24 Molyember válasza:
Tudtommal nem, de hogy jön ez ide?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!