Hogyan nem lehet elérni az életben semmit?
Figyelt kérdés
Recept:engedj magadhoz közel egy "jóbarátot" (lehetőleg pszichopatát)aki ilyen-olyan módon hátráltat,akadályoztat, és tuti a "siker"!Nem hiszitek?? Próbáljátok ki! :-)2021. máj. 11. 15:48
21/24 anonim válasza:
És ha : doktori címed van, és az égegyadta világon semmire sem mentél vele,de legalább egyre durvuló generalizált szorongást és pánikbetegséget kaptál,és lassan munkaképtelenné válsz,,Akkor inkább hallgass!Ne oktass,utasíts stb... (mert beteg vagy)
22/24 anonim válasza:
22:22: no igen, de egy: én tudom magamról, hogy beteg vagyok; kettő: a kérdező állapota súlyosabb.
23/24 A kérdező kommentje:
Én meg tudok,amit tudok.És ha beavatnálak a részletekbe, (de nem foglak) másképp látnád a dolgot.Te belebetegedtél,én meg nem.
2021. máj. 13. 12:10
24/24 anonim válasza:
Azért mondom:ha beteg vagy,és tudod is magadról,akkor hallgass!És ne akarj mást,másokat megbetegíteni.Fogadd el,hogy vannak kivételek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!