Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan nem lehet elérni az...

Hogyan nem lehet elérni az életben semmit?

Figyelt kérdés
Recept:engedj magadhoz közel egy "jóbarátot" (lehetőleg pszichopatát)aki ilyen-olyan módon hátráltat,akadályoztat, és tuti a "siker"!Nem hiszitek?? Próbáljátok ki! :-)
2021. máj. 11. 15:48
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
65%
És ha : doktori címed van, és az égegyadta világon semmire sem mentél vele,de legalább egyre durvuló generalizált szorongást és pánikbetegséget kaptál,és lassan munkaképtelenné válsz,,Akkor inkább hallgass!Ne oktass,utasíts stb... (mert beteg vagy)
2021. máj. 12. 22:22
 22/24 anonim ***** válasza:
22:22: no igen, de egy: én tudom magamról, hogy beteg vagyok; kettő: a kérdező állapota súlyosabb.
2021. máj. 13. 10:36
 23/24 A kérdező kommentje:
Én meg tudok,amit tudok.És ha beavatnálak a részletekbe, (de nem foglak) másképp látnád a dolgot.Te belebetegedtél,én meg nem.
2021. máj. 13. 12:10
 24/24 anonim ***** válasza:
65%
Azért mondom:ha beteg vagy,és tudod is magadról,akkor hallgass!És ne akarj mást,másokat megbetegíteni.Fogadd el,hogy vannak kivételek.
2021. máj. 13. 12:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!