Hogyan nem lehet elérni az életben semmit?
Figyelt kérdés
Recept:engedj magadhoz közel egy "jóbarátot" (lehetőleg pszichopatát)aki ilyen-olyan módon hátráltat,akadályoztat, és tuti a "siker"!Nem hiszitek?? Próbáljátok ki! :-)2021. máj. 11. 15:48
11/24 anonim válasza:
19:39: tévedtem, megkövetlek. Alighanem neked paranoid skizofréniád van. Ha még nem történt meg, sürgősen fordulj orvoshoz.
12/24 A kérdező kommentje:
Persze persze :-) És mi van akkor,ha voltam orvosnál,és semmi ilyesmit nem állapítottak meg.Sőt
Szóval a tanácsaitokat tartsátok meg nyugodtan.
2021. máj. 12. 11:34
13/24 anonim válasza:
12/12 Ezután majd azt tanácsolják:Akkor keress egy olyan orvost,aki megállapítja a diagnózisukat...
Én hiszek neked,sajnos nekem is volt pszichopatával dolgom,tudom miről beszélsz.Ezeket kell bezárni,meg orvoshoz küldeni,nem az áldozatokat!(kigúnyolni)
14/24 anonim válasza:
16:54: khm, akinek egyetlen ember ("jóbarát") ilyen mértékben tud akadályozni, azzal nincs minden rendben. Megszakítja vele a kapcsolatot, ennyi. És nem a GYK-ra írogat, és nem tesz sejtelmes megjegyzéseket holmi hallucinációkra. Ez utóbbi válasz egyértelműen utal rá, hogy a kérdezőt elmeorvosi vizsgálatnak kellett alávetni. Mi következik ebből, ha összerakjuk a dolgokat? Paranoid skizofrénia. Ehhez még orvosnak sem kell lenni.
15/24 anonim válasza:
Khm khm.Látom (faszikám)izé fotelprofesszor,hogy nem ismered a pszichopatákat!(nem ismered magadat)
Nem fogok előadást tartani róla.
Őszintén szólva: Kezd úgy tűnni,mintha te lennél az a bizonyos szóban forgó "jóbarát"
16/24 anonim válasza:
A feltételezéseid-következtetéseid:-)Miért és kit akarsz meggyőzni és miről?Milyen érdeked fűződik hozzá?
17/24 anonim válasza:
19:28: még egy paranoiás, oltári!
(Ne oktass engem a pszichopatákról, kérlek, amennyiben nincs egyetemi pszichológusi végzettséged.)
18/24 anonim válasza:
Ismételten kérdezem:Kit,vagy mit (milyen ügyet) akarsz megvédeni?Miért utasítod el (tagadod)(és milyen jogon?? élből?(Hogy ilyen nincs,nem létezik)
19/24 A kérdező kommentje:
Nekem aztán mondhatja :-) A bizonyíték az bizonyíték.A feltételezés meg feltételezés.Nah Erre varrjál gombot :-)
2021. máj. 12. 21:54
20/24 anonim válasza:
7/19 Ezek után,én nem is csodálkozok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!