Miért van ilyen sok szomorú ember meg olyan ember aki megakar halni?
Figyelt kérdés
Már a fiatalok körében is. Én is éreztem már ilyet de nem tudom így rossz,hogy sok ember így érzi magát szerintettek mi lehet ennek az oka és mit lehetne ez ellen tenni?dec. 19. 18:43
1/13 anonim 

válasza:

Egyik oka lehet az, hogy elég nehéz bármilyen jövőt is felépíteni. Az átlag bérek olyan alacsonyak amiből csak túlélni lehet de normálisak élni nem.
Szóval az egyik ok a kilátástalanság lehet.
2/13 anonim 

válasza:

Mentális betegségek, bántalmazó, nárisztikus szülők, lelki, fizikai, vagy szexuális abúzus, különféle traumák, halálesetek, gyógyíthatatlan halálos betegségek, halálos balesetek és sérülések, rokkantság, veleszületett genetikai betegségek, valamilyen testi, vagy szellemi fogyatékossággal élni, szegénység, megélhetési válság, hajléktalanság, munkanélküliség, családi cirkuszok, munkahelyi toxikus környezet mobbingoló főnökkel és kollégákkal, drágaság, infláció, lakhatási válság, iskolai bullying, kirekesztettség érzése, magány, meghiúsult álmok, elérhetetlen célok, befuccsolt tervek, szerelmi csalódások, baráti árulások, kudarcok...
3/13 anonim 

válasza:

2# Árvaság, gyermekotthonban felnőni, kiszolgáltatottság, elhagyatottság, meg nem értettség, szégyen, bűntudat, megalázottság, éhezés és éhìnség, nemvárt gyerek születése, abortusz-trauma, válás, emberi játszmák, párkapcsolati erőszak és konfliktusok, meddőség annál, aki szeretne gyereket, bűnözés, gyilkosságok, háború, klímaválság, korrupció, lopás.. Ezeket kifelejtettem.
4/13 anonim 

válasza:

Én a közösségek hiányára tippelek, és a tömeges elmagányosodásra.
Egy erős közösségi hálóban, szerető emberek közt az ég világon mindent könnyebb felfolgozni, mint egyedül. Manapság pedig kihalóban van az ilyesmi. Vagy legalábbis felszínesebb lett.
6/13 anonim 

válasza:

Az előttem szólók jó válaszokat adtak. Viszont az is érdekes amúgy, hogyha sok-, rengeteg embernek ilyen lesz a sorsa-, az élete később, akkor miért szülnek gyereket az emberek e világra?
7/13 anonim 

válasza:

Én is ilyen vagyok már 12 éves korom óta. Most 29 vagyok. Nem volt kísérletem halálra, de gondolatom az van elég gyakran. 12 évesen történt egy elég nagy törés az életemben és onnantól jött a lejtő. Később jobb életem lett de még mindig nem az igazi. Egyszerűen szar minden. A családi hátterem, a munkám, a csóróságom, hogy nincsenek nagyon barátaim, az étkezési zavarom... Nem élek olyan életet, amire vágynék.
8/13 anonim 

válasza:

Egy fos világ miatt, ami megérdemelné hogy porig égesse egy K. nagy Napaktivitás!
9/13 anonim 

válasza:

Valamilyen formában, így vagy úgy, de azt kapjuk vissza Földanyától amit teszünk vele, ahogyan élünk. A mentális állapotaink katasztrófálisak. Úgy is mondhatnám hogy minél jobban élünk, valójában annál rosszabbul élünk. Ez a folyamatos hajtás olyan dolgokért, amire isten igazából semmi SZÜKSÉGÜNK. A másik dolog, hogy a mai fejlett világban is volt egykor egy népességrobbanás, növekedés, mondjuk úgy hogy Földanya által százmillió évek alatt felhalmozott zsírtartalékának köszönhetően. Minden nyűg, francnyavaja egy alapvető problémára vezethető vissza.
10/13 anonim 

válasza:

6:44-től hallgassátok a "szent" gurut, de akár az egész videót is megnézhetitek!
Nyilvánvalóan a "megmentésünk" a cél!
Ez neked is szól kedves utolsó! 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!