Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért zárkózik el ennyire az...

Miért zárkózik el ennyire az MVM, mióta MVM lett?

Figyelt kérdés

Se telefonon nem lehet őket felhívni, se bejutni személyesen nem lehet. Már 2022-ben egy többingatlanos átírás, öröklésből adódóan, hetekig tartott, mert ott is nyomatták, hogy online csináljak mindent, holott azt sem tudtam, 4 ingatlannál, teljesenkörűen víz-gáz mit hogy kell, de akkor még ki tudtam szedni a biztonsági őrből, hogy engedjen be legalább időpontot kérni. Na, az meg úgy ment, hogy félórás időpontokat lehetett kapni, hiába volt az egyik ügy csak egy aláírás, a másik meg egy órás munka. Az aláírás után akartam volna kezdeni a másik ügyemet, erre kiküldött az ügyintéző a hidegbe, hogy ott várjak, mert előbb nem kezdheti, mint ahogy az időpontom van a másik ügyre. Kimentem, és addig nem volt ott senki, addig kávézott meg dumált. Persze, nem fejeztük be a másikat, újabb félórás időpontkérés ahhoz, hogy befejezhessük! És mindezt úgy, hogy ügyfélszolgálat csak a megyeszékhelyen van, tehát nekem ennyiszer kellett beutaznom busszal, meg ott is helyijegyet venni.

Most meg már be se jutok, a telefon órákig pofázza az online és a mobilalkalmazásos ügyintézést, és megszakítani se lehet! Csak azt nyomatják, csak arra erőszakolnak rá erőszakosan! De nekem muszáj lenne kérdeznem, mert ha elrontom, én fázok rá anyagilag, nem ők!

Nagy nehezen elkaptam egy ügyintézőt, az meg lerázott, hogy nem tud segíteni, és olyan menüpontba küldött az állítólagos kollégájukhoz, ahol nem volt kolléga, csak megint a "töltse le a mobilalkalmazást és intézze a dolgait ott" -duma.

Tehát még hazudott is, hogy lerázzon.

Ezek hogy működhetnek így törvényesen? Hogy zárkózhat be egy ekkora cég ennyire, hogy se telefonon, se személyesen (vagy ha igen, akkor olyan életidegen módon, hogy ne akarj még egyszer odamenni), csak azt a k@rva internetes ügyintézést erőltetik? És már máshogy nem is lehet.

Hogy nem húzta még senki a fejükbe az asztalt?

Fel lehet őket jelenteni?

tegnap 12:56
 1/6 A kérdező kommentje:

*teljeskörűen

Nem víz, hanem villany és gáz, ezeket elírtam.

tegnap 13:02
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekem kártérítést kellett nekik számlázni (másik cégtől), felakartam hívni őket, volt 5 telefonszámom, mind foglalt volt. E-mailen kellet intézni, de ne tudd meg mennyit szívóztak. Minden elképzelhető indokkal új emailt kellett küldeni, mert semmi se volt jó, szerintem vagy 50 emailt elküldtem mire nem kötözködtek tovább.

Törvényesen úgy működhet így, hogy szoros politikai kapcsolata van. Ellenben nem számlázhatna úgy, hogy nevetségesen bonyolultan számolják az amúgyis túlárazott energiákat.

tegnap 13:46
 3/6 anonim ***** válasza:

Ez az internet átka, kérdező.

Egyébként nem zárkózik be, csak a jogi környezet is lehetővé teszi számunkra az online ügyintézést és a technika is errefelé halad.

Nem mindenre jó azért az online felület.

Várd meg mi lesz a DÁP - al, mire bevezetik.

Na az mit fog okozni....

tegnap 14:35
 4/6 anonim ***** válasza:

"Hogy nem húzta még senki a fejükbe az asztalt?"

Úgy azért nehéz, ha be sem jutsz hozzájuk....

"Fel lehet őket jelenteni?"

Fel lehet, csak semmi értelme, mert teljes egészében törvényes, amit csinál.

Az, hogy a gyakorlatban egy kalap sz@rt se ér az online ügyintézés, nem büntetőjogi kategória.

tegnap 14:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Védik az áram, a vizet, vagy már ők sem tudják, hogy mit.
tegnap 19:12
 6/6 anonim ***** válasza:

Iszonyatosan gáz az MVM és hibákat is halmoz.

Mamámnál saját hibájából nem lett áram-regisztráció, ráterhelték mamámra, minden elintézés után is hónapokon át nem kapcsolták vissza az áramot.

Nálam meghalt anyum, az átírásra van 180 napom, késtek az iratok, el is lettek rontva az iratok a nevemmel, már 30 nap után rágta a fülemet, és állítólag felmondta a szerződést. A vicces az, hogy pont ugyanazon a napon az új szerződéssel és így duplán érvénytelen a felmondása. :D S egyszerűen folyamatosan egy dilletáns válaszol, aki nem érti. Löki nekem, hogy új szerződést kell kötni. Azzal a dátummal elküldtem. Mondom, hogy elküldtem. Löki újra, hogy töltsem ki. :D :D De már nem foglalkozok vele, nem tehet ellenem semmit, nem jöhet be lekapcsolni, a levelei jogellenesek, érvényes szerződésem van.

tegnap 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!