Miért zárkózik el tőlünk barátom, egyben osztálytársam?
17 évesek vagyunk, és érzem hogy haragszik rám/ránk. (Egy 4 fős baráti társaság vagyunk 3 éve)
Azt mondogatja folyton, hogy mi elhagytuk őt, és senkire sem számíthat. Ebben van igazság, 1 éve nagyon beteg volt 3 hónapig, annyira hogy intenzíven volt, nem foglalkoztunk vele. Rá sem írtunk, utólag bánt engem is, de már egy éve volt illene elfelejteni. Azt is felhozza, hogy nyáron problémái voltak kinevettük de hát Istenem(bántotta az osztályfőnökünk és kinevettük, de nem rosszból)...
Igazából rajtunk kívül senkie sincs csak felnőtt testvérei, azok meg nem foglalkoznak vele.
Ha felhívjuk, meg mikor suliba jártunk látszott/látszik rajta, hogy szomorú.
“ 1 éve nagyon beteg volt 3 hónapig, annyira hogy intenzíven volt, nem foglalkoztunk vele. Rá sem írtunk,” Hát ez meg is válaszolja a kérdésedet, az nem egy barát aki a szarban hátat fordít neked, hanem egy patkány. Arról ne is beszéljünk, hogy elkezded “már egy éve volt illene elfelejteni“ te tényleg egy ekkora féreg vagy, még te vagy felháborodva? És az meg, hogy utólag bánt nem változtat semmin.
Remélem a “barátod” majd talál magának normális barátokat.
Nem tudok visszamenni egy évvel ezelőttre, senki nem bírja felfogni???????
Amúgy meg ha most bekerülni egyszer rá írnék, hogy szia, szóval tanultam a hibamból
elég gusztustalan egy szrdarabok vagytok ti mind...
egy boldog szülinapot nem bírtok elküldeni messengeren, vagy befogni a gennyes pofátokat legalább, ha kiállni nem is álltok ki érte ha bántják.
szerintem ha a barátaim egyike bekerül az intenzívre hónapokra, akkor az a minimum hogy tartom vele a kapcsolatot meg benne a lelket, nem az van, hogy egyből otthagyom a pcsába ha már nem alkalmas csicskáztatni vagy ilyesmi... (mert valahogy nem érzem, hogy valóban önmagáért lenne a barátotok).
undorító kis rohadékok vagytok, remélem egyszer visszakapjátok majd az élettől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!