Hogy tud ennyire zavarba hozni egy osztálytársam?
Figyelt kérdés
Elég ciki a helyzet, mert tényleg ugyan az a baráti körünk is meg minden. Szóval annyi a lényeg, hogy érzelmileg elég labilis lettem, már ott tartok, hogy drog és egy kis alkohol problémáim is vannak, de ezekről nekik nem mesélek, nem tudom
mennyit vesznek észre belőle. Szóval a srác sokszor néz, minden problémájával hozzám fordul, ha ketten vagyunk meg nagyon furcsán kedves. Egyik nap elmentünk piálni, de másnap folyamatosan találkozott a tekintetünk és nem tudom, olyan kellemetlen, plusz a srácnak is meg nekem is vannak barátnőim. Még soha nem voltam ilyen helyzetben. Hogy kezeljem ezt a szitut? 18/F
2020. szept. 25. 07:26
1/6 anonim válasza:
Tenyleg ilyen romantikus a helyzet, vagy csak nekem jon le ez?
2/6 A kérdező kommentje:
Egy kicsit tényleg valami ilyesmi
2020. szept. 25. 08:03
3/6 anonim válasza:
Ezekszerint nem vagy tisztaban magaddal, es azt sem tudod, o mit gondol veled kapcsolatban. En meg hagynam a dolgot, amig egyertelmubb lesz mindkettotok orientacioja, boven lehet, hogy olyan (latens) dolgot latsz bele az egeszbe, ami nincs is. Ezido alatt pedig adodhatnak olyan alkalmak, amikkel tisztazodhat par nyitott kerdes elotted.
4/6 A kérdező kommentje:
De nem szeretnék tőle semmit, csak nem szeretném magam így érezni amikor így viselkedik
2020. szept. 25. 08:43
6/6 A kérdező kommentje:
Minden változatlan, pénteken elhívott megint, de nem mentem
2020. szept. 29. 18:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!