Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire ne járjunk osztálytárssal?
Szia!
Nálunk az volt hogy két legjobb barátom, akik mindketten osztálytársaim jöttek össze, decemberben (együtt vannak, mielőttmég). Nekik szerintem az volt a nehéz, hogy mi hárman egy külön csoportot alkotunk az osztályon belül, mert kicsit ki vagyunk rekesztve, na és eleinte fura volt nekem nagyon, meg hogy ott fogják egymás kezét, fekszenek egymáson, csókolóznak... De visszatérve, a barátnőm nagyon nem szereti ha mások rosszat gondolnak róla, vagy ha kritizálják, a kapcsolatuk szempontjából meg az volt nehéz, hogy megtalálják az egyensúlyt, hogy legyenek együtt, de a baráti társasággal is, kimutassák egymásnak az érzéseiket, de ne legyen túl sok...
Szóval szerintem kb. ezek voltak, de én csak mint külső szemlélő mondom ezeket, nem olyan, mimt aki átélte
Nagyon köszönöm a válaszokat, megy a zöld patsi! ;) Utolsó a barátnőd aztán nem volt többet a barátjával, mint veled?
Ha igen akkor ez zavart téged, vagy megértetted?
Én 9 hónapja vagyok együtt az egyik osztálytársammal. Régebben én is azt az elvet vallottam hogy osztálytárssal nem szabad kezdeni, de szerintem meg lehet találni az egyensúlyt a barátok és a barátod között (nekem ez kissé nehezen, de sikerült). Leginkább az lehet gáz, ha utána szakítotok; hogy azt ő és az osztály hogy reagálja le. Nekem ilyen szempontból még vesztenivalóm sem nagyon volt, hiszen végzős vagyok.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!