Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért zárkózik el tőlünk...

Miért zárkózik el tőlünk barátom, egyben osztálytársam?

Figyelt kérdés

17 évesek vagyunk, és érzem hogy haragszik rám/ránk. (Egy 4 fős baráti társaság vagyunk 3 éve)

Azt mondogatja folyton, hogy mi elhagytuk őt, és senkire sem számíthat. Ebben van igazság, 1 éve nagyon beteg volt 3 hónapig, annyira hogy intenzíven volt, nem foglalkoztunk vele. Rá sem írtunk, utólag bánt engem is, de már egy éve volt illene elfelejteni. Azt is felhozza, hogy nyáron problémái voltak kinevettük de hát Istenem(bántotta az osztályfőnökünk és kinevettük, de nem rosszból)...

Igazából rajtunk kívül senkie sincs csak felnőtt testvérei, azok meg nem foglalkoznak vele.

Ha felhívjuk, meg mikor suliba jártunk látszott/látszik rajta, hogy szomorú.

2020. dec. 20. 21:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ezért tartunk ott, ahol...
2020. dec. 21. 18:23
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
és mialatt kórházban volt, tkp mi akadályozott meg benne, hogy ráírj vagy felhívd? biztos egyből megtudhattál volna róla mindent.
2020. dec. 21. 18:57
 13/19 anonim ***** válasza:
Ez csak egy troll, ne foglalkozzatok vele, 17 évesen hobbi ilyeneket kitalálni. De ha igaz a sztori, az végtelenül szomorú.
2020. dec. 21. 19:27
 14/19 A kérdező kommentje:
Nem vagyok troll, segítséget jöttem kérni. Hibáztam, és ilyenkor mi a teendő?
2020. dec. 21. 20:34
 15/19 anonim ***** válasza:

Megváltoztok, te és a barátaid is.

Viszont vele már elcsesztétek a dolgot, szerintem ne is próbáljátok meg helyrehozni, jobb lesz neki így.

De még lesz majd lehetőségetek bizonyítani, csak nem nála.

2020. dec. 21. 20:42
 16/19 anonim ***** válasza:
teendők: elmondjátok neki, hogy undok, önző és egoista barmok vagytok, akik sohase érdemelték meg a barátságát, bocsánatot kértek tőle, és békén hagyjátok.
2020. dec. 22. 12:26
 17/19 anonim ***** válasza:

Sz**R szembesülni, hogy a jövő generáció ilyen szinten képes kezelni az emberi kapcsolatok. Amikor olvastam az első megnyilvánulásaid, csak annyit akartam írni, hogy sz**R ember vagy, de közbe rájőttem, hogy sajnállak.

Ha komolyan érdekel a barátod, láss az ő szemével, dobd ki az egod, szégyelld el magad és kérj bocsánatot. Már ha ez egyáltalán megy őszintén.

2020. dec. 22. 15:25
 18/19 anonim ***** válasza:
Majd megérted, mi a baja, ha egyszer te kerülsz kórházba, és le se ejtenek a 'barátaid'...mert abban biztos lehetsz, hogy a jelenlegi spanjaid pont így fognak viselkedni veled is. Csak még csibe vagy, nem vágod. Vágod?
2020. dec. 23. 01:11
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ő is rájött, hogy a ti barátságotoknál sokkal jobbat érdemelne.

De ha tényleg vissza akarod kapni őt, akkor kérj/kérjetek bocsánatot tőle, próbáld megbeszélni vele hogy mennyire bánt a dolog és ezek után viselkedj vele sokkal rendesebben.

2020. dec. 23. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!