Barátnőmmel összevesztem, már 2 hónapja. Osztálytársak is vagyunk. Most mindenkit ellenem fordít. Mit tegyek?
Nehéz úgy harcolni, hogy nem tudod mi ellen küzdesz. Sajnálom!
Legyél türelmes, a többiek távolságtartása oldódni fog, majd elmúlik.
Addig mindenkivel legyél kedves, és segítőkész, mutasd meg milyen jó fej vagy, de ne színészkedj.
Akármit is pletykált a barátnőd, Te a magatartásoddal bizonyítsd az ellenkezőjét.
Egy idő után az osztálytársaid saját tapasztalataiknak fognak hinni, és megkérdőjelezik a pletyka igazságát.
Sok sikert! Szorítok! :-)
(én is voltam számkivetett)
Nem küzdöttem. Pár hónap múlva ők maguk jöttek hozzám bocsánatot kérni, maguk jöttek rá, hogy alaptalanak voltak a rólam terjesztett pletykák, és tulajdonképpen aki áskálódott a hátam mögött, a többieket is csúnyán becsapta, kibeszélte őket. Sokáig nem tudtam megbocsájtani, nem is mentem velük, hiába hívtak. De láttam rajtuk, hogy tényleg megbánták, és értékeltem azt, hogy bocsánatot kértek, így adtam nekik még egy esélyt. Most jól elvagyunk, de az a baj, hogy bizalmatlan vagyok. Bennem maradt a tüske, mert hónapokig fájt a szívem emiatt. És mivel bizalmatlan vagyok, nem is engedem őket olyan közel magamhoz, mint azelőtt, nem mondok el mindent a magánéletemről. Eljárunk szórakozni, sétálgatni, nevetünk sokat, de részemről ennyi.
Majd meglátjuk mit hoz a jövő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!