Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csalás vagy nem csalás?

Csalás vagy nem csalás?

Figyelt kérdés

Nem szoktam árulni, de most először igen. A market placen árulok valamit, amiért jelentkeztek. Nos.. Rám írtak, hogy dpd - vel lehetséges - e. Mondtam, hogy igen. A vevő azt mondta hogy intézi ő.

Viszont, most kéri az e-mail cimem.

Nem értem az miért kell neki. És rengeteg csalásról hallottam.

Ez normális, hogy kell neki az e-mail címem?

Illetve, mire vigyázzak az eladásnál?

Köszönöm, ha kapok választ.

dec. 17. 16:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Csalás. Nagyon sok ilyen cikk és leírás van a Facebook Marketplace-es csalásokról, még tematikus csoport is: Információk eladókról. Ha bizonytalan vagy, olvasgass és érdeklődj ott.
dec. 17. 16:18
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Egyébként a futár valahol el kell, hogy érjen, hogy mikor megy a csomagért, bár nekem a telefon logikusabb lenne?

Ha tartasz a csalástól akkor maradj a személyes átvételnél. Még akkor is mondhatja, hogy nem veszi át, mert nem olyan, mint a képen vagy nem tetszik, de nem bukod a feladási díjat, és nem fizetsz duplán, ha nem veszi át utánvéttel.

dec. 17. 16:21
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Csalás, ne adj meg semmit.
dec. 17. 16:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Jaja, és ezek nem is magyarok, ilyen ai fordítás az egész. Feltört fiókokról írnak, hogy hitelesnek tűnjenek.
dec. 17. 23:23
 5/5 A kérdező kommentje:
Csalás volt. De nem csapott be. Köszi a válaszokat!
dec. 22. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!