Hallottatok már olyat, hogy egy fényképész úgy kérjen pénzt, hogy semmit sem kaptál?
Elvittük a babánkat egy fényképészhez és kétszer kellett fizetni. Kérdezem miért, hiszen a múltkor már helyben ki lett fizetve. Erre azt mondja, hogy a múltkori (60 ezer forint) az lényegében arra fizettük, hogy lefényképezze a kicsinket, Ha akarunk látni bármit is a kész képekből akkor külön fizetni kell érte (5 darab kép 80 ezer forint)! Mi az isten! Még csak nem is élőben, hanem pendriveon kapjuk meg őket!
Ez olyan mintha elmennék a mekibe és megvenném nekik az alapanyagokat a bigmachez és utána fizetnék azon bigmacért aminek az alapanyagait én vettem meg!
Létezik ilyen a világon, vagy nagyon át lettünk b@$zva?
Nagyon át lettetek b@$zv@.
A boltban is majd fizetsz ha ránézel egy termékre, és külön fizeted a rendes árát, ha meg is veszed?
Feleségem szerint a 60 ezer az az "idejéért" volt. Még jó, hogy fizettünk pluszba 80-at, különben abszolút üres kézzel távoztunk volna... Vicc az egész!
6-os egyetértek, de az asszony a fejébe vette, hogy "profi" fotókat szeretne csináltatni a kicsi szülinapjára. Semmi értelmét nem láttam akkor sem, de isten mentsen a haragjától!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!