Csalás lehet ha egy külföldi írt nekem a facebookon és azt írja a vezetéknevem miatt akar beszélgetni?
Figyelt kérdés
2024. márc. 31. 19:57
1/6 anonim válasza:
Folytasd a játékot deritsd ki hogy mit akar tőled.
2/6 anonim válasza:
Kitalálom: egy ügyvéd, aki egy elhunyt végrendelete miatt ír, akinek ugyan az volt a vezetékneve, mint neked, és csak téged talált ilyen névvel. Ja, több százezer € örökléséről lenne szó.
3/6 A kérdező kommentje:
Ez valami thájföldi ott nincs ilyen vezetéknév.Azt írta küldjek baráti kérést a facebookon mert ő nem tud nekem.Mi az a baráti kérés? Az más mint az ismerősnek jelölés?Vagy ugyanaz csak náluk így nevezik az ismerösnek jelölést hogy "baráti kérés"?
2024. márc. 31. 20:25
4/6 anonim válasza:
Fordítóval írja az üzeneteket, jelöld ismerősnek azt akarja.
Én heti 4-5 ilyet tiltok gondolkodás nélkül.
Egy idő után előjön valami f.szsággal, hogy add meg a bankszámlaszámod vagy küldj neki pénzt.
Ne legyél balek !
5/6 A kérdező kommentje:
ok kösz
2024. márc. 31. 21:03
6/6 anonim válasza:
Scam. Internetes csalo kamuprofillal, forditoval. Nem az, akinek hiszed, es nem erdekled. Oda fut ki, hogy penzt kuldj, esetleg erotikus fotoddal zsaroljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!