Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ez milyen utcai csalás lehet?

Ez milyen utcai csalás lehet?

Figyelt kérdés
Két kisebbségi kissrác áll az utcán egy gondosan a földön elhelyezett pénztárca mellett és mintha kamerázták volna. Mikor nem vettem fel a földről, nagyon csalódottnak tűntek.
2024. jún. 7. 11:56
 1/9 anonim ***** válasza:
95%
Gondolom hangosan elkezdett volna rikácsolni, hogy megloptad.
2024. jún. 7. 12:00
 2/9 anonim ***** válasza:
94%
Bármi. Első blikkre az a tippem, hogy le akartak volna fotózni téged, a tárcával a kezedben. A fotóval meg zsaroltak volna, hogy ha nem fizetsz nekik, akkor beköpnek a tárca tulajdonosának, hogy te loptad el.
2024. jún. 7. 12:02
 3/9 anonim ***** válasza:
95%
Ki tudja mi jár az ilyen kis nyomorékok fejében de, hogy semmi jó abban tuti lehetsz!
2024. jún. 7. 12:06
 4/9 anonim ***** válasza:
95%
Nagyon régen, de tényleg, legalább 25 éve, mentem haza biciklivel, és az út közepén hevert egy pénztárca. Amikor elmentem mellette, nem vettem észre, mi az csak pár méterrel odébb fogtam fel. Mikor megálltam, és visszanéztem, a fák közül kiszaladt három cigánygyerek, az egyik megfogta szemből a kormányt, a másik kettő meg mögém állt. Azt kérdezgették, hogy enyém-e a pénztárca, tőlem esett-e le. Mondtam, hogy közöm nincs hozzá. Akik mögöttem álltak, visszamentek a fák mögé, de aki a kormányt fogta, az istennek se akart elhúzni. Kérdeztem, mit akar, ő meg tekergette a kormányon a kezét, meg megkérdezte még kétszer, hogy biztos nem az enyém-e a tárca, nézzem meg, megvan-e az enyém. Mondtam, hogy nem ilyen az enyém, engedje el a kormányt, de nem akarta. Viszont jött egy kocsi, amikor észre vette, beszaladt ő is a fák közé, úgy tudtam elmenni. Otthon apám mondta, hogy biztos azt akarták, hogy azt mondjam, enyém, aztán majd kiverik a balhét, hogy tőlük loptam el, a másik meg azt akarhatta, hogy vegyem elő a sajátom, aztán majd elszalad vele.
2024. jún. 7. 12:19
 5/9 anonim ***** válasza:
94%
4 vagy csak épp azt akarták, mint mondtad, hogy megnézd a tied, és kikapja a kezedböl és elfut.
2024. jún. 7. 12:21
 6/9 anonim ***** válasza:
88%

4

durva történet.

2024. jún. 7. 12:27
 7/9 anonim ***** válasza:
92%
Fúj de utálom ezeket
2024. jún. 7. 12:44
 8/9 anonim ***** válasza:
92%

Lefotóznak a pénztárcával a kezedben, és zsarolni kezdenek, esetleg felnyomnak a rendőrségen. Vagy kamerázzák az egészet, amit utána az ő narratívájuknak megfelelően vágnak meg, hogy felhasználhassák ellened.

Vagy az sem kizárt, hogy míg a földön lévő tárcával vagy elfoglalva, meglopnak téged, elveszeik valamelyik nagyobb értéked.

Pár éve járt úgy, az akkor még, gimis osztálytársam, hogy egy kisebbségi fiatal nő leszólította a buszpályán, hogy nagyon olcsó és remek minőségű zoknijai vannak, jön a hideg, nagyon jól jár majd vele, vegyen valamennyit. Kezébe nyomta, mondván, fogja csak meg, milyen szuper anyaga van, szóval tukmálta rendesen. Végül meggyőzte az osztálytársamat, venni is akart egy párt. Kivette a pénztárcáját a táskájából, de a nő abban a pillanatban kirántotta azt a kezéből és elfutott. Osztálytársam pedig nem érte utol.

Rendőrségi ügy lett belőle, de természetesen a tettes nem került elő.

Simán lehet, hogy ilyesmit terveztek volna itt is.

2024. jún. 7. 14:27
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, így már érhetőbb!
2024. jún. 8. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!