Mi a kapcsolati dinamikàd?
Megint egy fogalom, amit hallottál valahol, de fogalmad sincs mit jelent.
Egy embernek nem lehet kapcsolati dinamikája.
Hiszen benne van a szóban. Kapcsolat. A kapcsolat minimum két ember.
Nekem ez:
a-b-a-b-a-b-a-b stb
a = normális vagyok
b = nem vagyok normális
Bár sajnos nem élek kapcsolatban, de elvárnám a kölcsönösséget.
Hogy férfiként ne csak én tegyek bele a kapcsolatba, és a másik csak ki akarjon venni.
Nem tudom hogy létezhet-e ilyen működő kapcsolat, de nem hiszem hogy az egyik félnek dominálnia kell a másik felett.
Nekem 11 éve van férjem. A kapcsolati dinamikánk(kettőnké!, mert egy embernek nincs) mellérendelt. Senki nincs a másik alatt vagy felett.
Ezt jelenti.
Az a bajhogy sokáig ugy gondoltam én is mint a 6os.. nem kell dominalni csak megy minden ha jó minden...nem megy .
Egy férfinak dominalnia kell csak a szintet kell eltalálni és azt hogy mikor és miben kell. A nő igenyli a dominancia ilyen olyan formáját mert ha nem, úgy mond a fejedre nől...ami azt jelenti hogy ő kezd el dominálni... vagy nem...és két bizonytalan ugy vezeti egymást ahogy a vak a világtalant. Ezert nem tudnak sokan csajozni, alkalmit talalni vagy parkapcsolatot egyensúlyban tartani.
A ferfiak és a nők is el vannak korcsosúlva. A ferfi egyre inkább nem férfi, a nő meg egyre inkabb nem nő...(Mentalitásra gondolok ez alatt)
Legalább az már biztos, hogy te a kapcsolataidban mindig az alárendelt fél voltál, aki meg sem mert szólalni.
Ezért normálatlankodsz egy anonim oldalon. Mert arrcal, névvel, személyesen olyan szinten ledominálnak, hogy magadhoz sem tudsz térni.
Sajnállak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!