Néhány férfit, fiút láttam már a télen rövidnadrágban járkálni, ez valamiféle divatirányzat?
Nem divatirányzat, csak van aki ezzel menőzik, hogy ő olyan kemény, hogy így se fázik. Persze van aki tényleg nem fázós típus, de azért azt nehezen hiszem, hogy bárkinek kellemes lenne 5 fokban rövidnadrágban mászkálni az utcán és a hosszúban már melege lenne.
Még azt tudom elképzelni, hogy a közeli edzőterembe ugrik le így valaki és nincs kedve ott átöltözni, ezért úgy van vele, hogy azt a pár percet kibírja így is.
Nem divat kérdése, hanem egyéni hőérzeté. Sok olyan ember van, aki soha nem fázik. Én is ilyen vagyok, csak én nőben.
Rendszeresen kapom is a beszólogatásokat a sok előítéletes hülyétől a lenge öltözetem miatt, de igyekszem nem törődni velük. Szomorú, hogy annyi bajuk van, hogy inkább a mások ruháin gúnyolódnak, mint hogy csak egy percre is magukba kelljen nézniük.
Nem vagyok fázós. Sálat, sapkát alapból nem hordok. A kabátomat is csak -10 fok alatt csukom össze, mert különben ömlene rólam a víz. De eszembe nem jutna ilyenkor rövidgatyát húzni.
Nem tudom divat-e, nálunk az utcában lakik egy csávó. Vagy inkább már ilyen 30 körüli fószer, de fiatalabb kora óta látásból ismerem. Mindig télen is rövidgatyában járkál. Régen is, most is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!