Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Néhány férfit, fiút láttam...

Néhány férfit, fiút láttam már a télen rövidnadrágban járkálni, ez valamiféle divatirányzat?

Figyelt kérdés
Ma is csak 5 fok van, de minusz fokokban is láttam ilyent.
tegnap 12:40
1 2
 1/12 kis kolbász ***** válasza:
37%
Nekem megfagyna a kis nudlim az biztos🥶
tegnap 12:43
 2/12 anonim ***** válasza:
59%
#1 Te nagyon kész vagy :DD 🙂
tegnap 12:44
 3/12 anonim ***** válasza:
86%
Van ez a típus, én is mindig belefutok, szinte kizárólag férfiak. Ha kisüt 3 percre a nap, előkapják a kisnacit meg a flipflopot, 10 fok felett az atlétát. :))) Csak van annyi eszük, hogy tényleg nem fáznak, és azért csinálják.
tegnap 13:31
 4/12 anonim válasza:
25%
3. Nem feltétlen. Vannak, akik feltűnési kényszer miatt csinálják. Volt osztálytársam is mindig keménykedett, hogy ő télen pólóban nem fázik, közben a bimbi majdnem kiszakította a pólót.
tegnap 13:35
 5/12 anonim ***** válasza:
27%

Nem divatirányzat, csak van aki ezzel menőzik, hogy ő olyan kemény, hogy így se fázik. Persze van aki tényleg nem fázós típus, de azért azt nehezen hiszem, hogy bárkinek kellemes lenne 5 fokban rövidnadrágban mászkálni az utcán és a hosszúban már melege lenne.

Még azt tudom elképzelni, hogy a közeli edzőterembe ugrik le így valaki és nincs kedve ott átöltözni, ezért úgy van vele, hogy azt a pár percet kibírja így is.

tegnap 13:41
 6/12 anonim válasza:
49%

Nem divat kérdése, hanem egyéni hőérzeté. Sok olyan ember van, aki soha nem fázik. Én is ilyen vagyok, csak én nőben.

Rendszeresen kapom is a beszólogatásokat a sok előítéletes hülyétől a lenge öltözetem miatt, de igyekszem nem törődni velük. Szomorú, hogy annyi bajuk van, hogy inkább a mások ruháin gúnyolódnak, mint hogy csak egy percre is magukba kelljen nézniük.

tegnap 17:03
 7/12 anonim ***** válasza:
13%
Én is látok ilyeneket. Szerintem ők ilyen "Helyi Erős Legény Vagyok" projekt tagjai lehetnek.
tegnap 19:29
 8/12 anonim ***** válasza:
Hülyeség. A kérdés is. Ilyent. Aha :DDD
ma 09:34
 9/12 anonim ***** válasza:
A hülyeség határtalan.
ma 18:09
 10/12 anonim ***** válasza:

Nem vagyok fázós. Sálat, sapkát alapból nem hordok. A kabátomat is csak -10 fok alatt csukom össze, mert különben ömlene rólam a víz. De eszembe nem jutna ilyenkor rövidgatyát húzni.

Nem tudom divat-e, nálunk az utcában lakik egy csávó. Vagy inkább már ilyen 30 körüli fószer, de fiatalabb kora óta látásból ismerem. Mindig télen is rövidgatyában járkál. Régen is, most is.

ma 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!