Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van kedvenc plüssállatotok?...

Van kedvenc plüssállatotok? Ha van, milyen?

Figyelt kérdés
Nekem egy süni, amit a volt páromtól kaptam, meg egy cica, amit egy áruházban lehetett pontokért beváltani. Nem alszom és nem is játszom egyikkel sem, de itt vannak a szobámban és örülök nekik.
dec. 16. 18:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
11%
Nem, nem hinném, hogy felnőtt emberek annak örülnének, hogy hány plüssállatuk van, mert értelme nincs.
dec. 16. 18:57
 2/12 anonim válasza:
70%

1.Tudod, itt nem csak felnőttek vannak.

Ikeás cápa nekem. :D

dec. 16. 19:04
 3/12 anonim ***** válasza:
75%
Ikeás cápa nekem is (LOVE), de már bezsákoltam.
dec. 16. 19:15
 4/12 anonim ***** válasza:
28%
Meg az Ikeás gizsgugya is cuki!
dec. 16. 19:15
 5/12 anonim ***** válasza:
19%

Hát nem éédi?? Szétzabálom!!

[link]

dec. 16. 19:16
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Egy cica amit még babakoromban kaptam. Nem mondom, hogy szép állapotban van, de egyben van, megvan a szőre, nem szakadt, csak látszik, hogy 30+ éves😃 Márkosznak hívják, kint van a könyvespolcon. Meg van még néhány, de mindegyik gyerekkori plüss, kb mind apától van, mert sokat volt távol munka miatt és mindig hozott egyet, ha hazajött.
dec. 16. 19:20
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem állat, de plüss öltöztetős karakterbaba (Fyodor Dostoyevsky), és egy kisebb, kézzel varrt ugyanilyen karakterbaba.
dec. 16. 19:33
 8/12 anonim ***** válasza:
Van egy plüss alpakám, amit már nem is tudom, melyik boltból kaptam, viszont már megvan egy jó ideje, és elég sokszor azt ölelve alszom el. Pedig felnőtt vagyok.
dec. 16. 19:59
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, egy szakadt, viharvert kutya, ami sokmindent átélt már velem, így nem engedem el.
dec. 16. 20:54
 10/12 Metionin ***** válasza:
Igen, egy dagadt denevér és egy pók.
dec. 16. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!