Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért mindig a párkapcsolatban...

Miért mindig a párkapcsolatban élők akarnak meggyőzni hogy egyedül is milyen boldognak lehet lennni teljes életet élni?

Figyelt kérdés
tegnap 22:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
52%
Mert aki párkapcsolatban van az a szabadságra vágyik, a randizgatás és ismerekdés izgalmaira.
tegnap 22:28
 2/11 anonim ***** válasza:
58%

Én egyedül vagyok, lehet teljes életet élni.

De nem akarlak meggyőzni.

F33

tegnap 22:30
 3/11 anonim ***** válasza:
38%

Mert lehet kezdik unni a párjukat és ezt a létformát!:)

A legjobbat is megunják idővel.

tegnap 22:40
 4/11 anonim ***** válasza:
25%
Én ellenkezőleg érzem, szeretem, hogy van párom. :D
tegnap 22:46
 5/11 anonim ***** válasza:
Ja és a másik...akiknek sok pénzük van...hidd el a pénz nem jelent semmit, nem oldja meg a problémáidat...
tegnap 22:52
 6/11 A kérdező kommentje:

de nekem ez ilyen álszent dolog, hogy az osztja az észt hogy milyen jó egyedül aki évek óta párkapcsolatban van. akkor miért nem szakít, válik el és élvezi?

az éhezőnek sem osztom az észt jóllakottan

tegnap 23:48
 7/11 anonim ***** válasza:
51%
Én ezt inkább fordítva tapasztalom, hogy a szinglik adják a párkapcsolati tanácsokat. 😅
ma 02:55
 8/11 anonim ***** válasza:
11%

Kérdező, ha szereted és tiszteled magad, jól érzed magad a bőrödben, akkor igenis lehet teljes életet is élni egyedül.

Bárhová elmehetsz, nyitott a világ számodra, nem kell alkalmazkodnod a másokhoz se. Ha vagy elég bátor külföldre is elutazhatsz egyedül.

ma 06:05
 9/11 anonim ***** válasza:

Mer tudom pl hogy milyen egyedül és jól meg is voltam.

Amúgy semmiről nem akarok meggyőzni senkit.

ma 08:00
 10/11 Metionin ***** válasza:
Gondolom mert éltek már egyedül is meg párral is és mindkét esetben tök jól elvoltak. Másképp élvezed az életet egyedül és másképp kapcsolatban de mindkettő lehet tök jó.
ma 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!