Mit tehetnék ha ezek a dolgok miatt hiányzik a gyerekkorom?
Felejthetetlen gyerekkorom volt.
9 évesen, nyáron pizsamában mentem el a boltba. Erre a pénztárós megkérdezte hogy alvajáró vagy? Hatalmasat röhögtünk. Erre mondtam hogy ja álmomban be is vásároltam...
Kicsit később, 2009 februárjában már 10 éves voltam, voltunk. Mindenki eldönthette hogy minek öltözik be. Én Tündér-nek öltöztem be. A fiú osztálytársaim meg alsógatyában táncoltak. Akkorát röhögtünk rajtuk. Hatalmas buli volt akkor Farsangkor. 2010 nyarán először mentem a szüleimmel, öcsémmel nyaralni Olaszországba. Nagy élmény volt. Ráadásul véletlenül pont találkoztam az egyik osztálytársammal.
2010 őszén nagyon sajnáltuk hogy új osztályfőnökünk lett. De később nagyon megkedveltük.
2011. Februárjában már 12 éves voltam és elkezdtem fiúzni. 2011 májusában osztálykiránduláson ráadásul vonattal (!) mentünk Budapestre.
2012 februárjában hószünet volt, akkor először. Az osztálytársaimmal a töltésnél hógolyócsatát rendeztünk.
2013 nyarán tudtuk meg hogy megszűnik a Budapesti vidámpark. Ezért egy hétre mentünk Budapestre. És kétszer is voltunk a vidámparkban. 2013 őszén pedig nagyon sokat tanultam hogy még jobb jegyeim legyenek.
Jelenleg pedig itt vagyok huszonéves nőként és semmilyen az életem. A csodás gyerekkorom már nem kaphatom vissza. A barátaim eltűntek. Az öcsém elköltözött. A legtöbben a gyerekvállalás, párkapcsolat, házassággal kapcsolatos dolgokkal nyaggatnak. Amik engem kicsit sem érdekelnek. Külsőleg is felnőttes vagyok már, az a aranyos kislány külsőm is eltűnt már rég.
😢
És egyre jobban egyedül..
😰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!