Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy tegyek félre mégtöbb pénzt?

Hogy tegyek félre mégtöbb pénzt?

Figyelt kérdés

Hollandiában dolgozom fizetesem 2500 euro.

Lakhatás: havi 500 euro.

Közlekedés: Ingyenes a céges kocsihoz kaptam tankolokartyat es sajat celra is tudom hasznalni.

Kaja: Havi 200 euro. Igen ennyi nagyon jó akciók szoktak lenni a holland boltokba csak figyelni kell meg magadnak főzni es olcsobban kijossz mint Magyarorszagon. + munkahelyen minden nap gyümölcstál.

Szórakozás: Hetvegen heti 1x sörözök (berugok enyhén) a heti épp akciós sörből. Ez olyan havi szinten 40 euró. ha elmegyünk 1-2 x szórakozóhelyre is annyival több.

Étterem, kajarendelés: Heti 1x akkor is rendelek vagy beülök 1 pizzára. Heti szinten ez is kb 40.

Ruha: Arra nem költök fölöslegesen amíg otthon laktam anyám vett eleget.

Mobilnet,netflix,xbox elofizetes: Azt még szintén anyám fizeti de nem szól érte. (Van pénze elég nem okoz ez neki gondot)

Tisztálkodási eszközök: 0. Munkahelyről viszek zsebkendőt wc papírt, tusfürdőt fogkrémet másokét használom akikkel lakok ugyhogy ilyenekre nem kell költenem.

Havi szinten KB 1600-1700 euro takaritok meg ami forintba 670-720 ezer forint mozog.

6 hónapja dolgozok itt ezidő alatt 4,3 millio gyűlt össze. Én azonban a következő 6 honapba többet akarok összeszedni munkahelyváltás nélkül én itt akarok maradni megvagyok elégedve a munkámmal. Mit tanàcsoltok hogy tudjak még több pénzt megspórolni?

dec. 8. 21:25
1 2 3 4
 1/34 A kérdező kommentje:
Amúgy 18 vagyok
dec. 8. 21:27
 2/34 anonim ***** válasza:
53%
Engem az érdekelne, hogy miket veszel, hogy 200ból megvan a kaja. Én Németországban élek, nagy eltérés nem lehet árakban de olyan 350-400 minimum a kaja.
dec. 8. 21:30
 3/34 anonim ***** válasza:
37%
Csatlakozom a 2-eshez az nevetségesen kevés kajára, meg Magyarországon is csak nyomorék kisnyugdijasok élnek ilyen napi 2500ft-ból!
dec. 8. 21:35
 4/34 A kérdező kommentje:

Elég könnyű. Zacskósleves pl itt 1 euró 4 Darab. És olyan amibe sok tészta van meg jó ízű.

Csinálok spagettit egy egész napos adag 500G tészta(85cent) szósz hozzá 1.2 euro. Hoppá 2 euroert egész napos adag spagetti.

Vagy rizs 1000g 2 euro az kb 2 napi adag ha csak azt eszed. Gyümölcs korlàtlan mondtam van munkahelyen. Fehérjebevitel meg 1Euro 45g feherje protein shakeital vagy yoghurt. És még sorolhatnám a példákat. Fagyasztott pizza 3DB akciósan 3 euro.

dec. 8. 21:42
 5/34 anonim ***** válasza:
23%
Meg kell hagyni életképes vagy ha ezt meg kell kérdezni...
dec. 8. 21:50
 6/34 anonim ***** válasza:
92%
Mellesleg haza viszed a cuccokat. Na tipikus szarrágó magyar...
dec. 8. 21:51
 7/34 tejjelkifili ***** válasza:
89%

Szerintem nem tudsz ennél többet, mindened a minimumon van így is. Ez az 500 euros lakhatás is nagyon az alja. Szerintem innen csak úgy van feljebb, ha többet keresel. Ami meg függ a területedtől, hogy hogy lehetséges.

Meg ez az étkezés így azért nem valami fullos. Lehet csinálni egy darabig, de nem egészséges. Zöldségeket kellene enni. Meg ez a zacskós leves, meg mellé még spagetti is hát OK, de nah.

De amúgy gratula, nem rossz kezdés 18 évesen!

dec. 8. 21:51
 8/34 anonim ***** válasza:
91%

Óhh ember. Hát így már értem. Ezért nem jön ki nekem 200ból.

Adok egy kéretlen tanácsot neked, így közel 2x annyi idősen.

Ha megteheted( és igen meg) akkor ne a minőségi élelmiszeren spórolt.

Vegyél amit szeretnél, tanulj kicsit főzni és ne ilyen zacskós vackokat egyél.

Én is szoktam de nem ezzel lakok jól.

A rizst is szeretem de nem tudnék 2 napig csak rizst enni.

dec. 8. 21:53
 9/34 tejjelkifili ***** válasza:
91%

Jah meg ezt a munkahelyról csórni a dolgokat sem egy jó irány. Próbálj úgy viselkedni ami erősíti a bizalmat és nem így kijátssza a szabályokat.

Amit könnyen tudsz még csinálni, hogy valami kamatod legyen a megtakarításodra. bunq vagy traderepublic is fizet.

dec. 8. 22:04
 10/34 anonim ***** válasza:
86%
Ez amit eszel ez nagyon rossz irány. Húst és zöldséget egyél ha nem akarsz beteg lenni.
dec. 8. 22:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!