Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy tűritek a 30 fokban (...

Hogy tűritek a 30 fokban ( napon mégtöbb) a maszkot az utcán? Írjátok hol laktok és hogy mit csináltok hogy elviselhetőbb legyen a maszkhasználat ilyenkor is. Sajnos egész nyáron ez lesz, ezért kéne pár tipp.

Figyelt kérdés

2021. máj. 11. 19:03
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
67%
Nem hordók maszkot,nem maszka bálban vagyok .
2021. máj. 11. 19:10
 2/30 anonim ***** válasza:
20%
Nem megyek sehova csak ha nagyon muszáj úgy.Még részben home office van úgyhogy ennyi és úgy néz ki marad is a nyári szünetig így aztán meg már jön az ősz
2021. máj. 11. 19:13
 3/30 anonim válasza:
85%

Hat lassan haldoklom annyira rosz.

Mikor leszallok a meleg buszrol jo lenne levenni, de sajnos nem lehet, bar amugy nem ertem, hogy ettermekben teraszokon nem kell akkor utcan miert. Najo hat amugy mindegyxd remelem lassan mar nemkell az utcan

2021. máj. 11. 19:14
 4/30 anonim ***** válasza:
88%
Én se hordom az utcán se. Oltva vagyok. A boltban, a BKV - n és a munkahelyen a közös helyiségekben hordom, a saját szobamban nem.
2021. máj. 11. 19:15
 5/30 anonim ***** válasza:
85%
Én sem tudom elviselni már. Ráadásul izzadok alatta mint a ló. Az orrom alá tolom, én is túl vagyok mindkét oltason.
2021. máj. 11. 19:18
 6/30 anonim ***** válasza:
82%
Engem nem annyira zavar, melegben sem, de utcán csak akkor veszem fel rendesen, ha látom, hogy jönnek velem szemben. Bkv-n, boltban stb nyílván rajtam van, meg tömegben is, de az üres utcának nem fogom felvenni.
2021. máj. 11. 19:20
 7/30 anonim ***** válasza:
92%
Nálam szokott lenni futókulacsban víz+ gps sportóra lépésszámlálóval ami rögzíti a megtett távot. Így szoktam átváltozni sporttevékenységet végző személlyé.
2021. máj. 11. 19:22
 8/30 anonim ***** válasza:
90%
Nem hordok maszkot utcán. Egy kisebb városban élek. Nálunk már jó páran nem hordanak maszkot. Élvezem a meleget és a jó időt. :)
2021. máj. 11. 19:28
 9/30 A kérdező kommentje:
sokan felelőtlenek vagytok!
2021. máj. 11. 19:29
 10/30 anonim ***** válasza:
71%

Kérdező, mindenki tudja, hogy a politikusok és a média hazudik. Miért pont most mondanának igazat? Mennyi ésszerű logikát vélsz felfedezni az intézkedések között?

Bár sajnos, a magadfajta médiaagymosottnak mondhatunk bármit is. A félelemtől úgysem veszed észre, hogy csak az orrodnál fogva vezetnek.

Ja, és Szlávik meg Rusvai is bevallotta, hogy gyógyszerkísérlet folyik most jelenleg.

2021. máj. 11. 19:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!