Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy tűritek a 30 fokban (...

Hogy tűritek a 30 fokban ( napon mégtöbb) a maszkot az utcán? Írjátok hol laktok és hogy mit csináltok hogy elviselhetőbb legyen a maszkhasználat ilyenkor is. Sajnos egész nyáron ez lesz, ezért kéne pár tipp.

Figyelt kérdés

2021. máj. 11. 19:03
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
99%
Nem veszem fel utcán, nem azért megyek a friss levegőre, hogy fulladozzak. Ha rám szól a rendőr, bejátszom, hogy terhes vagyok és rosszul voltam, kellett a friss levegő 😇 lehet lepontozni a “felelőtlen viselkedesemért”
2021. máj. 11. 19:32
 12/30 anonim ***** válasza:
75%

Kültéren pamut textilmaszkot hordok, és nem állok le beszélgetni emberekkel. Be is vagyok oltva. Zárt vagy zsúfolt helyeken szerintem nagyon fontos a maszk, ott a legjobb minőségűt hordom, amit venni tudtam. Ha kiértem a tömegből, akkor maszkcsere.

Nyílt téren, ha nem egymással szemben álló emberek beszélgetnek, hanem csak járok-kelek az utcán, legfeljebb néhány másodpercre kerülök egy másik ember közelébe, nincs értelme, látszatintézkedés. Pont ennyire is veszem komolyan.

2021. máj. 11. 19:36
 13/30 anonim ***** válasza:
98%
Kár hogy a kérdezőt nem lehet pontozni,legalább a kérdését lehetne .
2021. máj. 11. 19:45
 14/30 anonim ***** válasza:
10%

Ugyanúgy tűröm, mint 15 fokban. Utcán rendszeresen hordom, ahogy a szabály megkívánja. Nem vagyok annyira felelőtlen, hogy veszélybe sodorjak másokat. Hordom, mert ez az egyetlen helyes lépés.

Bárcsak mindenki hasonlóan viszonyulna ehhez a témakörhöz, mint én.

2021. máj. 11. 19:53
 15/30 A kérdező kommentje:
Na a kommentekből látszik, hogy lesz 4. hullám sajnos:( Nagyon sok a felelőtlen ember! Nem látszat intézkedés, az egész VILÁGON így van!
2021. máj. 11. 19:55
 16/30 anonim ***** válasza:
99%

“ az egész VILÁGON így van!”

Öhmm ez tévedés, nézz utána kicsit.

A 4.ik hullám meg nem miattunk lesz nyugodj meg, addig játszák ezt velünk amíg hagyjuk. Melyik járvány az amelyiket mindennap reklámozni kell, hogy milyen veszélyes? Ki kell kapcsolni a TV-t és élni ahogy szívünk diktálja, ne úgy ahogy megmondják nekünk.

2021. máj. 11. 19:58
 17/30 anonim ***** válasza:
97%
Kérdező, igen, nagyon sok a felelőtlen ember, aki eddig sz..rt a saját egészségére, és most úgy be van sz..rva, hogy mindent elhisz gondolkodás nélkül, amit hall. Beteg csak az lesz, aki arra fogékony. A félelem is ugyanúgy gyengíti az immunredszert és káros rá, mint pl. a dohányzás, az alkohol, vagy a túlsúly..stb. A legtöbb magyar nem egészségcentrikus. Mindenki csak a saját egészségéért a felelős. Aki eddig nem foglalkozott saját testi és lelki egészségével, az most ráfázhat, de erről nem én tehetek.
2021. máj. 11. 20:18
 18/30 anonim ***** válasza:
98%

Az utcán nem hordom, munkába meg autóval járok.

Viszont a munkahelyemen kötelező a maszkhasználat, és én is fulladozom benne, elegem van már.

F

2021. máj. 11. 20:24
 19/30 anonim ***** válasza:
98%

Jesszusom, kérdező, te mitől rettegsz ennyire???

2800 ismerősöm közül egy kapta el a covidot, elment a szag és íz érzése. Oszt jonapot. Ne nevetess már. Miről beszélünk?

És még hány évig akarod hordani? Ha jól értem, te se örülsz neki.

2021. máj. 11. 20:50
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
kérdezőt maszkkal az arcán temetik majd, tipikus rettegő-tünet. amúgy ha veszel egy ilyen kn95öt, vagy ffp2t, vagy mi a fszt (ahol én élek ott ez a szr kötelező, bár hála az égnek utcára nem csak munkába, de oda is minek), és egy tűvel gondosan, nagy gyakorisággal, de vigyázva hogy a lyukak ne érjenek egymásba, végiglyuggatod az egészet, egész tűrhető, és amíg nem tartod fénybe, nem feltűnő :)
2021. máj. 11. 21:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!