Hogy tűritek a 30 fokban ( napon mégtöbb) a maszkot az utcán? Írjátok hol laktok és hogy mit csináltok hogy elviselhetőbb legyen a maszkhasználat ilyenkor is. Sajnos egész nyáron ez lesz, ezért kéne pár tipp.
Kültéren pamut textilmaszkot hordok, és nem állok le beszélgetni emberekkel. Be is vagyok oltva. Zárt vagy zsúfolt helyeken szerintem nagyon fontos a maszk, ott a legjobb minőségűt hordom, amit venni tudtam. Ha kiértem a tömegből, akkor maszkcsere.
Nyílt téren, ha nem egymással szemben álló emberek beszélgetnek, hanem csak járok-kelek az utcán, legfeljebb néhány másodpercre kerülök egy másik ember közelébe, nincs értelme, látszatintézkedés. Pont ennyire is veszem komolyan.
Ugyanúgy tűröm, mint 15 fokban. Utcán rendszeresen hordom, ahogy a szabály megkívánja. Nem vagyok annyira felelőtlen, hogy veszélybe sodorjak másokat. Hordom, mert ez az egyetlen helyes lépés.
Bárcsak mindenki hasonlóan viszonyulna ehhez a témakörhöz, mint én.
“ az egész VILÁGON így van!”
Öhmm ez tévedés, nézz utána kicsit.
A 4.ik hullám meg nem miattunk lesz nyugodj meg, addig játszák ezt velünk amíg hagyjuk. Melyik járvány az amelyiket mindennap reklámozni kell, hogy milyen veszélyes? Ki kell kapcsolni a TV-t és élni ahogy szívünk diktálja, ne úgy ahogy megmondják nekünk.
Az utcán nem hordom, munkába meg autóval járok.
Viszont a munkahelyemen kötelező a maszkhasználat, és én is fulladozom benne, elegem van már.
F
Jesszusom, kérdező, te mitől rettegsz ennyire???
2800 ismerősöm közül egy kapta el a covidot, elment a szag és íz érzése. Oszt jonapot. Ne nevetess már. Miről beszélünk?
És még hány évig akarod hordani? Ha jól értem, te se örülsz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!