Mikor látják be az emberek, hogy a helytelen maszkhasználat megbetegíti a testet?
Nálam a helyes hordás a melóban az orrom alá, hogy ne cseszegessenek. Mert ott 8 órában rajtam kell legyen. Az nekem sok asztmásan. Pár napig orromon volt, elkezdtem krákogni, jött fel a tüdőmből az a nyálkás izé... Most elintézem az üzemorvossal majd, hogy ne kelljen hordani. Mások már korábban elintézték. Nekik volt eszük.
Jót nem tesz ez a szar az biztos. Nekem abban a pár napban is fájt a fejem is. Nem egészséges ez így és nem is hiszem, hogy azért kell hordani, hogy nekem ne legyen bajom. Csak meg akarták nézni, mennyire hajlandó a nép...
Ez egy tavaly októberi (!!, lehet magyarrul csak most jelent meg?) téves információ, semmi ilyet nem tartalmaz Fauci publikációja.
Helytelen, ha például összefogdossuk, nem megfelelően helyezzük az arcra.
Persze, most már tagadják, hiszen Fauci azóta az USA egészségügyi tanácsadója lett, nagyban szorgalmazza a maszkhasználatot. Tavaly márciusban még arról beszélt, hogy fölösleges a maszk.
Az ember tanul, fejlődik, tapasztal. Szlávik doktor is váltig állította egy évvel ezelőtt, hogy tuti esélytelen hogy ebből a kínai mizériából világjárvány legyen.
Később egy interjúban ezzel szembesítették, és mondta hogy igen, hibásan gondolta, mindenki hibázhat, de fontos hogy az ember belássa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!