Szélsőségesen zárkózott vagyok, így nincsenek barátaim, sem barátnőm. Az olyan emberek, mint én minek születtek meg a világra? 29/F
Figyelt kérdés
dec. 8. 20:43
12/22 anonim válasza:
"még kárt tesz magában"
Legalább befejezné az évek óta tartó önsajnáltatást.
13/22 anonim válasza:
Nincsen te, mi vagyunk. Az univerzum szeret téged, kérdező. Mi mind egyek vagyunk. Mindegy. Mind egy.
14/22 anonim válasza:
Menjél sprirituális guruhoz, coachoz, pszichológushoz, vagy paphoz, és olvass önismereti könyvet. Szedjél vitaminokat. Úgy látom, alacsony az energetikai rezgésszámod.
15/22 anonim válasza:
Tenned kéne valamit, magától mért változna az életed, nincsenek angyalkák! Ha nem tudod, mit tegyél, arra való a pszichológus. Persze csak ha ténylegesen akarsz változást, és azért tenni is hajlandó vagy. Mit dolgozol? Első körben a kollégákkal kéne szóbaállni, mert ők vannak legközelebb. Aztán el lehetne járni valamilyen, az érdeklődési körödnek megfelelő klubba, mondjuk modellező vagy fényképező vagy hegymászó. A sport mindenképp jó, bármilyen sport. Ha táncolnál, azzal társaságot is találnál. A családodban is lehetnek normális emberek, akikhez lehet szólni.
16/22 A kérdező kommentje:
Már 30 munkahelyem volt, sosincs állandó kollégám
dec. 8. 23:19
17/22 anonim válasza:
És mért vándorolsz? Mellesleg hogy találsz 30 munkahelyet, miközben más egyet is alig talál?
18/22 A kérdező kommentje:
Mindenhol kirúgnak
dec. 9. 08:04
20/22 A kérdező kommentje:
Mert nem vagyok egy pörgős típus, illetve nem kezdeményezek kommunikációt
dec. 9. 09:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!