Szóval a kérdés az,hogy miket kell megtenni a teljes élethez.
Gyereknevelés,házépítés,faültetés,könyvet írni (hogy legyen a neved kinyomtatva) ,hogy beírják a neved a lexikonokba,munkáid bekerüljenek a muzeumokba.Nyelveket beszélni,szóban és írásban.Legalább egy hangszeren profi szinten játszani. Hát ami már nem mindenkinek jut ki: A szenté avatáshoz gyüjteni kell a dokumentált csodákat!
Az életed hátralevő részét alapozod meg ekkor. tehát kezdődik a tanulmányokkal,.egyetem, szakma, nyócáltalános... kinek milyen ambíciói és lehetőségei vannak.
Aztán el kéne helyezkedni a munkaerőpiacon, tapasztalatot szerezni, továbblépni, vagy b, vállalkozást indítani, fejlődni benne.
Aztán az emberek többségénél a pártalálás, ideálos esetben családalapítás.
Nameg a legnagyobb kihívás, hogy mindezt vagy megcsinálod egy ilyen fidesz-dk-mp agyhalott szavazók rendszerében, vagy itthagyod az ismert világodat és külföldön.
Szóval ja, ez így a 20-39 éves korig történik meg minden fontos dolog az ember életében. Utána már max kapuzárási pánikból kényszerül az ember családalapításba, új karrierre, bármi. Jó esetben akkor már csak.leéli.az ember az életét, élvezi amit alkotott, meg bsztatja a gyerekeit, és fidesz-dk-mp szavazóvá válik.
Sztem mindenkinek más, és nagyon sok mindentől függ.
Nekem speciel az összes adminisztrációs hülyeség, amit sosem tanít meg egyben senki, és a családom sem készített fel még gyerekként rá igazán. Főleg hogy gyakran nincsenek is egy helyen összefoglalva, hogy milyen ügyintézéshez milyen dokumentumok szükségesek, mi után milyen illetéket kell fizetni stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!