Az egész. :-) ^____^""
Munkát keresni, lehetőleg valamennyire szeretni a munkánkat, megőrizni mentális egészségünket, megfelelő énidőt biztosítani, alapesetben lakhatást keresni, megélni, elkezdeni önállósodni, családalapítás gondolata idővel.
Ahogy az első írja leginkább minden. És hogy a minden között hogyan találsz egyensúlyt.
Építs karriert, de ne égj ki.
Építs karriert, de ismerkedj, alapíts családot is.
Szerezz élményeket, legyen életed, de közben azért gyűjts és tegyél félre lakásra, megélhetésre.
A karrier beindítása elég szar szerintem. Mondjuk friss diplomásként első munkahely, és mindenki többet tud nálad. Ha esetleg valamit mégsem tudnak, neked akkor is kuss van, mert a kezdőket semmibe veszik, és sose lehet igazuk kb. Nekem ez horror volt.
És esélyes hogy szarul is keresel. Aztán ha már kezd alakulni, akkor betöltöd a 25-t, és megszűnik az adókedvezmény.
De ezek később fognak javulni, persze szakma függvényében, van ahol nincsenek nagy különbségek.
25 éves vagyok, nagyon nehéz. Még mai napig a kisgyerekkori álmaimat próbálom megvalósítani, pl. játékstreamer, akármennyire is irrealisztikus. Nem akarok karriert, pedig a társadalom erőlteti. Nem akarok munkábaállni, mert a 40 óra/munka elveszi az összes életerőt és fiatal időmet, lelkileg tönkretesz. Nincs pénzem kihasználni a fiatalságom, pedig most vagyok a prime időszakban.
Mentálisan halott vagyok kb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!