Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a nagyon...

Mi a véleményetek a nagyon különleges nevekről?

Figyelt kérdés
És mi volt a legkülönlegesebb név amit hallottatok? Nekem van olyan ismerősöm akinek a gyerekét Dárisznak hívják.

dec. 8. 17:47
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
70%
9es, mi bajod van? Bulvár médián szocializálódtál? Igen, Amara a lánya, és nem, nem GWM miatt. Bár Gondolom az Amara nevű Iráni városról nem hallottál még. Ott született a férje. Remélem kielégítettem a kíváncsiságodat, és hátha sikerült kicsit kinyitnom a TV2őn és Izaura TVn fejlődött elmédet.
dec. 8. 18:43
 12/20 anonim ***** válasza:
27%

Ó, hát te nyitottad ki! Mennyire kell ehhez nagyképűnek lenni?

Milyen érzékeny pontodra léptem rá, hogy így megsértődtél?

Miért, baj lenne, ha a SZOMSZÉDASSZONYOD (ki az neked? elvileg senkid, hogy így kellene védeni) GWM-től vette volna ezt a nevet? És akkor mi lenne, hogy ez ennyire triggerel téged?

dec. 8. 18:46
 13/20 anonim ***** válasza:
74%
Akárhonnan is származik, idétlen név. Mint egy dél-amerikai rágcsáló. Kapibara, okapi meg amara.
dec. 8. 18:49
 14/20 anonim ***** válasza:
61%

12es, a barátnőm is. Nekem se tetszik a gyerek neve, idétlennek tartom, de a hozzád hasonló begyepesedett 2bitesek miatt akik csak a GWM-et ismerik, mindig el kell mondani nem a suttyófalviékról kapta a gyerek a nevét.

DE kezdtél el hisztikézni hogy te mucsaröcsögealsópusztafalváról tudod, hogy én csak a médiában találkozhattam ilyen névvel mert ugye més nem létezik a hozzád hasonlónál.

dec. 8. 18:56
 15/20 anonim ***** válasza:
75%
Nagyon nem szeretem az ilyen neveket, de tudom, mindenki meg tudja magyarázni az okát, hogy miért is adta ezt a gyerekének.
dec. 8. 19:44
 16/20 anonim ***** válasza:

Az mindenképp kockázat, hogy vegyes lehet a megítélése.

Én pl marcell lettem, akkoriban még ritka volt, az egyetlen kb híresebb marcell a nagy rajzfilmmágus, Jankovics Marcell volt, nem volt a név top 100-ban. jelenleg top 10-es...

dec. 9. 02:40
 17/20 anonim ***** válasza:
Ja, ezzel cska azt is szemléltetem, hpgy idővel bármi ok nélkül megkedvelhetnek az emevrek egy nevet, de meg is utálhatják ugyanígy.
dec. 9. 02:42
 18/20 anonim ***** válasza:

Szerintem vannak olyan különleges nevek, amik attól függetlenül, hogy nem megszokottak, nem hangzanak nagyon furán vagy betegen névként, és szépek.

Meg vannak azok, amik röhejesek - Filadelfia így leírva pl. Vagy a magyarosított röhejes "ámerikás" meg "látinos" nevek (pl. Dzsúlió meg Dzsesszika).

dec. 9. 10:57
 19/20 anonim ***** válasza:
57%

Vannak ritka nevek, amiket szépnek vagy elfogadhatónak tartok, pl az említett Tícia, Belián nekem nem gáz (bár nem tetszik), nem mellesleg pont az értelmiségi családoknál látok ilyen rohadt különlegeseket, mint mondjuk Zajzon, Horka, na ezekről a nemük sem volt egyértelmű. A Rikárdó, Dzsesszika, Hürrem stb na ez inkább cigó vonal és tényleg ciki egy magyar gyereknek magyar környezetben. A nagyon nagyzolós nevek is égők szerintem, Afrodité, Niké, Zeusz, Cézár, Napóleon stb, nem, az a gyerek nem lesz görög isten meg világi vezető attól, hogy te szülted…Pláne ha még csúnyácska is lesz szegény, ismertem Afroditét, aki nem nyert a genetikai lottón, mindenki megmosolyogja még felnőttként is, gyerekként meg bántották.

Szerintem fontos az is, hogy egy név bármilyen korban viselhető legyen, az Angyalka, Málna, Eperke stb. mondjuk nagyon cuki egy ovis kislánynak, de lesz belőle 40 éves felnőtt nő is.

dec. 9. 13:34
 20/20 anonim ***** válasza:
Ha nem nevetség tárgya, akkor nincs baj. Sőt, jobb is. Most pörögjön kb. 10 név mindig?
dec. 12. 01:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!