Ilona, Titanilla nevekről mit gondoltok? Vállalható nevek?
Az gyerekkori legjobb barátnőm Imola volt, nekem mindig csodaszép lesz ez a név. de nem hallottam csak nagyon ritkán azóta.
Vállalható, mert most divat hogy egyedi, ritka nevei legyenek a gyerekeknek, így nem lesz különcség.
A mostani osztályaimban ilyen nevek vannak: Boróka, Melánia, Csenge, Kíra, Johanna, Antónia, Dorina, Zsanett, Hanna, Dana, Zsüliett, Liána, Alexa, Maja, Fatime, Karina, Jázmin, Debóra, Virág, Tamara, Luca, Léna, Mirella, Lilla, Valentina, Fruzsina, gerda, Villő.
Van Ilona rokonom, és jó pár Ilona ismerős is akadt. Számomra általános, természetes név. Hangzásra semleges.
A Titanilla viszont túl erőltetett műnévnek tűnik. Nekem nagyon nem tetszik.
a Titanilla nagyon gáz, ne haragudj, de nekem egy proli jut eszembe róla, aki azzal akarja rázni a rongyot, hogy a gyerekének ilyen ízléstelen nevet ad.
az Ilona nekem szimplán nem tetszik, de még mindig ezerszer jobb.
A Titanilláról elég béna szerintem.
Mondjuk az Ilona se jobb, csak az pluszba még öregasszonyos is.
Nekem az Ilona olyan hagyományos, régies. Valahogy ez jut eszembe róla. Ritkán is hallom mostanság, számomra inkább semleges, minthogy tetszene.
A Titanilla jobban tetszik, van egy ismerősöm akit így hívnak és valahogy illik is hozzá :D meg tetszik ahogy becézni lehet ezt a nevet: Titi, Nilla, Tani. Viszont annyira nem jön be, hogy így hívjam a leendő gyerekemet
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!