Ilona, Titanilla nevekről mit gondoltok? Vállalható nevek?
Ilona: öreges, nemszép, élettelen név
Titanilla : Kicsit kislányos,de végeredményben szép, tehát teljesen viselhető, én ezt a nevet pl szívesen viselném; és nem zavarna, hogy kicsikét kislányos.
Titanilla túl furcsa és normálisan becézhetetlen.
Ilona szerintem szép név csak nagyon elkoptatták az elődeink és nagyjából mindenkinek minimum egy öreg néni ismerőse van ezzel a névvel. A másik hogy az Ili, Ica becenevek szörnyűek.
A Titi becézés csak addig vicces amíg el nem kezd angolul tanulni. Utána csöcsikének csúfolná az egész osztály amíg le nem érettségizik kb.
Inkább Ilona.
Én nem hinném hogy a Titanillát a Titi miatt csúfolnák. A szöcske szót nem szokták amúgy se angolórán tanulni, magától meg nem nagyon jut eszébe az embernek rákeresni; de ha mégis, nem biztos, hogy össze köti vele; és ha össze is köti, a szöcske egy jópofa kis szeretni való teremtmény, úgyhogy szerintem ha mégis valakinek ez eszébe jutna, még akkor se, semmi baja nem lenne belőle.
Amúgy szerintem szép a Titi, meg a Nilla becézés is. Olyan kedvesek:) Esetleg még a cica is jó, de én így szoktam gügyögni a macskákhoz, de még így is aranyos; meg még pl lehet cicuskának is becézni valakit. De a lényeg énszerintem, hogy szerintem a Titi, meg a Nilla becézés is szépek ; meg még a Tita is akár tök rendben van. Ilonának meg van szép becézett alakja, ami kedves, fiatalos, üde, nem öregnénis; van az Ila; meg még esetleg az Ili is lehet jó. (De amúgy változatlanul az Ilonát nem adnám, nem szívesen viselném én magam se ezt a nevet; és a Titanilla pedig még still(még mindig/továbbra is) tetszik.
Inkább egyiket sem.
Az Ilona öreges, a Titanilláról pedig mindig a Titanic jut eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!