Mi a véleményetek a nagyon különleges nevekről?
Figyelt kérdés
És mi volt a legkülönlegesebb név amit hallottatok? Nekem van olyan ismerősöm akinek a gyerekét Dárisznak hívják.dec. 8. 17:47
1/20 anonim válasza:
Nem mindegy, mennyire és mitől különleges. Egy Dáriusszal semmi baj. Ellenben amikor Elon Musk elnevezte a fiát X Æ A-Xii-nak, hát... inkább nem is kommentelném.
2/20 anonim válasza:
Leontina, nekem az már különleges. És amúgy szép is.
3/20 anonim válasza:
Egyik ismerősöm most szült, az ő lánya Bítia. Még nem hallottam ezt a nevet
4/20 anonim válasza:
Lábrázást kapok az ilyen cifra nevektől, és sajnálom a gyereket
nevek amikkel találkoztam: mandula, Rézi, Kászon, Ájszel, Amara, Bodza, Holda
6/20 anonim válasza:
Azt gondolom, hogy az ilyen szülők ezzel szeretnék ellensúlyozni, hogy ők semmiben nem tudtak kiemelkedni, nem lettek senkik, de legalább a gyerek legyen valamiben lehetőleg születése pillanatától kezdve különleges. Szánnivaló dolognak tartom. Értelmiségi családokban nem is igen fordul elő, hogy Tirza, Tícia meg Belián legyen a gyerek neve.
7/20 anonim válasza:
Négyes, max a médiából láthattad az Amarát, ne kamuzzál.
8/20 anonim válasza:
7es oké akkor megmondom a szomszédomnak hogy nem is találkoztam az 1 hetes Amara nevű lányával :-D Köszi hogy felvilágosítottál...
9/20 anonim válasza:
Jó, akkor ő látta a médiában. Az lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!