Semmi kínos nincs benne, főleg, mert mások is vesznek, max. nem akkor, mint mi épp.
dec. 7. 21:11
14/22 anonim válasza:
Nem érzem annak, kicsit sem. Sőt lazán szoktam venni óvszert, magamnak betétet vagy tampont is. Sőt borotvát is szoktam venni, pedig nő vagyok. Ami kell az kell.
dec. 7. 21:14
15/22 anonim válasza:
#14 jó, de te azért veszed az óvszert, mert amúgy lerí rólad, hogy nem volt szex még ebben az évtizedben.
dec. 7. 21:24
16/22 anonim válasza:
Miért lennék zavarban miatta? Csak egy csomag papírtekercs. Vécére mindenki jár, minden háztartásban van WC-papír, ami elfogy.
De tampont, betétet, óvszert is gond nélkül veszek, viszek. A napokban pont nevettem is azon, hogy a sarki boltos csávó már ismerheti is a ciklusomat, mert valahogy mindig ő van a kasszában, ha betétet veszek náluk
17/22 anonim válasza:
Ez most arra emlékeztet, amikor nagyanyám megkért, hogy vegyek WC papírt, de nehogy kézben hozzam haza a csomagot, mert a szomszédok meglátják.
A kedvéért szatyorban hoztam, de máig megmosolyogtat, ahogy elképzelem a szomszédokat, amint fejcsóválva megállapítják, hogy Kovácsék biz’ isten WC papírt használnak.
A kérdésre válaszolva, nem érzem cikinek, pedig egy fokkal gátlásosabb vagyok a normálisnál.
18/22 anonim válasza:
Nem, sőt wc ülőkét se, és mivel nem volt autóm tömegközlekedésen kézben vittem haza a dobozt Bp-n. Senkit nem zavart, jobb esetben mindenkinek van otthon, mint a wc papír.
dec. 7. 22:00
19/22 anonim válasza:
Mi van 15? Csak nem frusztrált vagy? :D szánalmas...
dec. 7. 22:05
20/22 Szolovjov válasza:
Nem. Én az óvszer vásárlást érezném annak. Nem is vettem soha egyet sem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!