Lehet nagyon gáz a kérdésem, de vécés néninek adhatok legközelebb cserébe valamit, amiért múltkor nagyon rendes volt velem és kisegített?
Nem nevezném meg hogy hol, de egyik szórakozóhelyen múlt héten bulizni voltam. Barátnőim egy része már hazament, mikor én elmentem vécére. És hát kicsit kínos szituba kerültem, mert nem volt wc-papír, de nagyon faradt voltam már és nem néztem meg elötte. Átszóltam a mellettem lévő fülkékbe, hátha van bent valami lány rajtam kívül még, de nem jött válasz. És legnagyobb meglepetésemre a wc-s néni valahogy meghallotta ahogy szólok és bekopogott és hozott nekem papírt. Nagyon hálás voltam neki, mert ezek tapasztalataim szerint általában ilyen bunkó banyák.
Arra gondoltam és lehet nagyon gáz, de vinnék neki valami kis ajándékot legközelebb. Láttam már azon a helyen többször korábban és kesvesnek tűnt mindig. Egy tábla csokira gondoltam pl.
Főleg egy forgalmasabb illemhelyen, nem várhatjuk el, hogy vécésnéni ötpercenként végignézze a vécéket.
Sokan pedig lopkodják, kilószámra dobálják a budiba a papírt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!