Milyen már az hogy valakinek nem jó az olcsóbb WC-papír?
Figyelt kérdés
Namost nem az a gond hogy nem a legolcsóbb Tesco gazdaságos WC-papírt akarja megvenni, hanem hogy megmagyarázza, hogy miért a legdrágább a legjobb, még ha nincs is jó ár/érték arányban.
Valamint hogy neki márpedig a "legpuhább" a legjobb a kényes sheggérre. Aki meg nem azt veszi mint ő, az annyit is ér.
Az ilyen egyébként nem találkozott még a leghitványabb WC-papírral, amihez csak a csiszolópapír fogható.
Nem kötözködni akarok, csak néha elcsodálkozom milyen "fontos" és életbevágó igényei is vannak az egyeseknek.
2023. jún. 17. 14:35
1/15 anonim válasza:
Mert az olcsóbbik verzióval nehezebb törölni illetve szakad... Aztán a kezed is olyan lesz..
2/15 anonim válasza:
Én is utálom a 2rétegű vackokat,bocsi.
3/15 anonim válasza:
A többrétegűből kevesebbet kell tépni
4/15 anonim válasza:
Mi nem a legdrágábbat vesszük, de nem is a legolcsóbb vackot, amitől kakis lesz a kezed, és egyébként is pocsék ár-érték arányban, hiába olcsó. 3 vagy 4 rétegűt veszünk. Sokba kerül a havi wc papír, de nem törölhetjük lapulevélbe.
7/15 anonim válasza:
Gondolom a Zewa a legdrágább, és egyébként tényleg jobb, mint bármelyik másik, mert sokkal kevesebb papír kell belőle mint pl az ugyanannyi rétegű Ooops-ból, vagy hány óval írják :D, mert más anyag, utóbbi könnyebben átázik. Bár szerintem pont az utóbbi puhább, mint a Zewa, én emiatt jobban szeretem, de több fogy belőle, szóval nem mondanám gazdaságosabbnak.
8/15 anonim válasza:
Az olcsó wc-papír azonnal kiszakad. Ahhoz, hogy ne szó szerint a kezeddel töröld ki a hátsód, sokkal több kell belőle. Így a végén ugyanott vagy.
9/15 A kérdező kommentje:
Az olcsó kiszakad igen. De hogy miért fáj a foga valakinek a legdrágábbra, a jobb ár/érték arányú közepes árkategóriájú helyett, azt nem értem. Természetesen mindenkinek elfogadom a döntését, igazából azzal van bajom amikor valaki hangoztatja, hogy az ő hátsója kényes és számára a csúcsminőség kell a sz*rtörléshez.
2023. jún. 17. 16:11
10/15 anonim válasza:
Mar ott kezdodik, mikor az olcsobb a draga, mert rohadtul laza a tekercs. Masik gagyi a morzsalodos vecepapir, kulonosen szep a szaros papir a padlon kis barna morzsa formajaban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!