nem. Óvszer vásárlásnál is pirulsz a kasszás néni előtt?
dec. 7. 20:21
4/22 anonim válasza:
Én néha betétet is veszek, 198 cm magas pasiként, ha egyedül vásárolok és megkér.
Vajon, ha folyton ezen gondolkodnék, mint te, akkor kb az egész világ engem néz? Mindenkinek van saját dolga.
dec. 7. 20:23
5/22 anonim válasza:
*megkér nejem, egy fontos kulccszó lemaradt a válaszom érthetőségéhez. :D
dec. 7. 20:23
6/22 anonim válasza:
Én imádok WC papírt vásárolni. Mindig akkor veszek, amikor már csak egy guriga van itthon (de erre figyelek, baj még sosem volt), és annyira jó érzés megszerezni egy teljes csomagot, pláne, ha van a kedvencem, hogy abszolút nem jut eszembe, hogy ciki lenne.
Mellesleg a tampont, óvszert sem tartom annak. Mondjuk én 30 feletti felnőtt vagyok, nem 16 éves.
dec. 7. 20:25
7/22 anonim válasza:
Nem. Tampont, betétet, óvszert is szoktak venni…
dec. 7. 20:31
8/22 he84 válasza:
Hát ez kissé fura kérdés, miért lenne ciki? Teljesen természetes és hétköznapi dolog a WC papír nagyon régóta. Akinek ez ciki és ezen izgul, az feleslegesen parázik és/vagy túl szégyenlős. Ennyi erővel a tampon, betét, óvszer, a szappan, a tusfürdő is mind hasonlóan ciki lehetne, mert ezek is intim tájékokra is használhatóak. Soha nem volt ciki ilyeneket venni.
dec. 7. 20:31
9/22 anonim válasza:
Ja tényleg, én intim mosakodóból olyat szoktam venni, amire az van írva, hogy segít megelőzni a gombás fertőzéseket, vagy valami ilyesmi. :D Sosem volt hüvelygombám, de a PH-m néha felborult a múltban, ez vált be a legjobban, mióta ezt használom, semmi fura szagom nincs soha. (Bár a franc tudja, mert már jó ideje egészségesebben is eszem, az is lehet rá hatással.)
dec. 7. 20:34
10/22 anonim válasza:
Én súlyos szocfóbos vagyok - párom nélkül ki sem merek mozdulni itthonról -, de a 32 tekercses akciós WC papírt ma is szívbaj nélkül vettük meg a Penny-ben. 😊
Ciki vagy sem, sz*rni muszáj, és a papír is kell hozzá.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!